Març Gastronòmic

Localitat

Baix Llobregat

Sobre el projecte

Les Jornades Gastronòmiques del Pota Blava i la Carxofa Prat, amb més de dotze edicions, s’ha configurat com una referència a l’Àrea Metropolitana. El Prat és la capital de l’activitat, que s’estén a més 15 ciutats del Baix Llobregat i el Barcelonès, amb menús elaborats amb els productes més emblemàtics del Parc Agrari, compartint aquesta defensa del planeta i la proximitat, i la idea d’un paradigma gastronòmic més ètic i sostenible. Les jornades sempre les han apadrinat figures com Pep Palau, Maria Nicolau, Carlo Petrini, Carme Ruscalleda, Paco Pérez,…

Organitza: Ajuntament del Prat

Produeix: AGT

Objectius

Promoció dels dos productes referents del Baix Llobregat, el Pota Blava i la Carxofa Prat, a més dels diferents productes de temporada del Parc Agrari.

Parlar del Pota Blava, protagonista del Març Gastronòmic, és parlar d’un pollastre cuidat amorosament pels criadors del Baix Llobregat. Creix a l’aire lliure i se li dóna una alimentació a base de productes naturals. La IGP garanteix la seva qualitat.

El motiu pel qual existeix un Consell Regulador d’aquest producte al Prat és per mantenir la qualitat d’aquest producte agroalimentari únic, el Pota Blava.

Més informació a