La gastronomia de Fira Avícola #ElPrat, apostant pel territori i la sostenibilitat

www.firatapa.cat


2, 3 i 4 DE DESEMBRE DE 2022 
LA RICARDA #ELPRAT

 

  • Els dies 2, 3 i 4 de desembre torna la Fira Tapa Pota Blava i Carxofa Prat
  • L’espai gastronòmic es consolida dins La Ricarda, a l’interior de la granja, i es crearà un nou espai de tast de vins del territori amb cellers locals
  • L’oferta gastronòmica es basarà amb platillos de Pota Blava i Carxofa Prat
  • També hi haurà espai pel menú de la Fira i els esmorzars de pagès, uns clàssics de Fira Avícola

La 49a edició de la Fira Avícola del Prat, la mostra que té el Pota Blava com a protagonista, torna a ocupar la granja de la Ricarda. Els camps del Parc Agrari del Baix Llobregat tornaran a estar més a prop que mai del públic en aquest espai, una antiga granja lletera reconstruïda que obre les portes a la ciutat i la comarca. En l’edició, l’espai gastronòmic tornarà a ocupar una de les naus de la granja, i es donarà més protagonisme a la cuina basada en els productes locals i a la marca gastronòmica #ElPratDegustal.


La nau de 600 m2 que acollirà la Fira Tapa Pota Blava i Carxofa Prat i el restaurant posaran de nou l’accent en la gastronomia local. Les estrelles de l’oferta gastronòmica local seran el Pota Blava i la Carxofa Prat, i es podran degustar en format de platillos, amb degustacions més elaborades que portaran el segell de la restauració local, nou en total en l’edició d’enguany.

Els participants de l’edició d’enguany són Cèntric Gastro, El Cortijo · Posa’t Morat, El Regust, El Bar de La Capsa, La Carpa de Emilio Sánchez Academy, La Santa, Lola’s Brunch, Majaretas, Montserratina i Sagnier - La Fundació Rubricatus, amb la col·laboració del col·lectiu Cooking Grup. Es manté el menú del Consell Regulador Raça Prat i el take away Pota Blava, així com l’esmorzar de pagès, clàssics de la Fira Avícola.  


A més de bona gastronomia, l’espai també s’omplirà d’actuacions musicals, activitats infantils, artistes locals creant en directe, i una Aula de Cuina coordinada per Mònica Escudero · El Comidista amb ShowCookings basats en la gastronomia sostenible. També s’organitzarà a 2a Fira de Vins, en col·laboració amb Vinyes, Cal Pere Tarrida i Central Wine (ubicat al Mercat Municipal), on tindran protagonisme propostes del territori. 


+ Informació

www.firatapa.cat

Organitza

Ajuntament del Prat


Produeix

Associació de Gastronomia i Turisme del Baix Llobregat (AGT)


Més notícies