Agtbaix.cat | RSC
Webs de l'AGT:

RSC

"Defensen una economia justa, solidària, responsable, i sostenible"

L'AGT, entitat social, sostenible i solidària

L'Associació de Gastronomia i Turisme col·labora activament en els seus projectes amb iniciatives socials, fent aportacions amb recursos econòmics i humans, a més d'implicar-se activament a l'economia local de les ciutats on actua, generant sinèrgies amb el comerç local, la indústria, la pagesia, joves emprenedors i creadors, etc.

A més, l’ADN de l’AGT i els seus principis fundacionals defensen una economia justa, solidària, responsable, i sostenible, per tant la integració en l’àmbit laboral de les persones en riscs d’exclusió social és en els eixos de la nostra activitat.

Projectes sostenibles

Els projectes d'AGT també tenen en compte els elements sostenibles que actuen amb respecte i harmonia sobre el medi social i natural, amb l'objectiu d'aconseguir millores permanents en la qualitat de vida d'una població.

En els nostres projectes...

  • Utilització del transport públic: a les diferents activitats que organitza l'entitat, es motiva la utilització del transport públic, ja sigui Metro, Rodalies, Bus,...
  • Gots reciclables: Amb els nostres gots reutilitzables, a les nostres fires es genera l'oportunitat de ser més respectuosos amb l’entorn, evitant els residus plàstics que es generen en actes lúdics de gran afluència.
  • Utilització de vaixella de pisa: Utilitzem la vaixella de pisa per evitar generar brossa no reciclable.
  • Utilització de plats de  canya de sucre: Aquesta tipologia de plats destaquen per ser respectuosos amb el medi ambient, ecològics, resistents i aptes per a usar en microones.

El Sopar Solidari 2018

El Primer Sopar Solidari AGT recapta 3.210 € per Stop Mare Mortum

El dijous 31 de maig es va celebrar la primera edició del Sopar Solidari, que va aconseguir recaptar 3.210 euros per al projecte 2017-2018 del Prat Solidari. L’aportació econòmica es destinarà a donar suport al treball que realitza Stop Mare Mortum, una plataforma ciutadana que té per objectiu fomentar un canvi en les polítiques europees d’estrangeria i migratòries. El seu treball es basa en dos eixos: la sensibilització i formació de la ciutadania i la incidència política.

Web del projecte

"Col·laborem amb les entitats 
culturals de les ciutats"
 
 

L'AGT també s’involucra amb les entitats culturals de les ciutats on actua. En totes les fires organitzades en espais oberts, col·labora amb entitats de cultura popular, com els Castellers del Prat o Tro · Entitats de Foc de L’Hospitalet, o Contorno Urbano, que proposa una nova manera de fer els planejaments de les ciutats amb la inclusió de l’art mural i el graffiti.

 

Projectes en els que col·laborem

SaoPrat

L’AGT col·laboren en diferents projectes (rutes de tapes, fires…) amb SAOPrat, una col·laboració que permet a 60 joves del Prat en situació de vulnerabilitat social tenir experiències laborals que millorin la seva ocupabilitat.

Els joves fan pràctiques laborals als establiments adherits a les activitats d'AGT, s’han format a SaóPrat i han adquirit les competències i habilitats personals i tècniques necessàries per donar un bon servei als clients.

El Prat Solidari
Premis vinculats a l'economia local
Aportació a la Plataforma Gavà Solidària
Col·laboració i aportació a IDIBELL
Col·laboració amb el Centre de Formació d’Hostaleria de L'Hospitalet
Subscriu-te al butlletí i rebràs puntualment totes les nostres novetats
captcha