Webs de l'AGT:

Premsa

Recull de Premsa

Defensem una economia justa, solidaria, responsable i sostenible. Si voleu tenir més material de les accions que duem a terme, en podeu trobar contactant a:

+34 679 24 58 05

mariano@agtbaix.cat
info@agtbaix.cat

C. Lleida, 12 · 08820 El Prat de Llobregat
C. Santa Rosa, 2 · 08001 L'Hospitalet de LlobregatEl Parc Agrari, portada al "Què fem?"

Reportatge del cronica Óscar Gómez on destaca la joia que representa tenir al costat de Barcelona un territori com el Parc Agrari del Baix Llobregat, que alimenta també una gastronomia de qualitat.

España Directo RTVE visita el Sant Pollín 2018

Sant Pollín cumple 10 años de fiesta popular y familiar. Del 5 al 8 de julio, se celebró la fiesta más familiar y freak del Baix Llobregat. La 3ª edición de la ruta del Pintxo llenará también de gastronomía Sant Pollín

El Pota Blava i El Gall Negre al On Barcelona

Reportatge del periodista Ferran Imedio a la revista On Barcelona, on agermana als dos únics pollastres amb IGP d'Espanya

El Pota Blava, present al programa "Aquí la tierra"

El pasado 7 de enero de 2018, el Pota Blava fue protagonista del programa de RTVE "Aquí la tierra". La chef Susana Aragón hizo una receta con este pollo tan particular y con tanta historia.

Final per escollir la millor tapa QuintoTapa L'Hospitalet 2018

El Centre Municipal de Formació i Orientació al Treball (CEMFO) de l'Hospitalet va acollir el dilluns 28 de maig el concurs en què es va escollir la millor tapa gastronòmica del QuintoTapa hospitalenc

Chefs y productores del Prat dinamizan el Parc Agrari

Chefs y productores del Prat unen fuerzas para dinamizar el entorno del Parc Agrari del Baix Llobregat, aunando cocina y territorio, a través de iniciativas como el Quinto Tapa, Fira Tapa o el Març Gastrnòmic han dinamizado El Prat y animado a restauradores a apostar por el producto del Parc.

La Carxofa Prat al programa "Aquí la Tierra" de RTVE

El pasado 4 de enero de 2018 el programa de RTVE "Aquí la tierra" se desplazó a los campos del Parc Agrari del Baix Llobregat en el Prat, para conocer las particularidades de la Carxofa Prat.

Fira Avícola 2017 en el TeleNoticies TV3

Reportaje en Tv3 de la Fira Avícola #elPrat, en la que hablan de la apuesta gastronómica de la restauración de El Prat con el Pota Blava y la Carxofa Prat.

QuintoTapa Pota Blava 2017, present a 8TV

El QuintoTapa Pota Blava 2017 posa en referència al primer pollastre amb IGP de l'estat

Sant Pollín 2017, protagonista del programa Divendres (TV3)

L'edició de Sant Pollín 2017, protagonista al programa Divendres de TV3

La novena edició de Sant Pollín, a España Directo

Durant la novena edició de Sant Pollín de l'any 2017, ens van visitar des d'España Directo (RTVE) per conèixer aquesta festa popular i també la gastronomia i els productes de l'horta del Prat

El Març Gastronòmic 2017 al programa "Divendres"

Durant el març de 2017, el programa "Divendres" (TV3) va emetre un programa especial al Prat de Llobregat. Durant l'espai, es va poder parlar de Març Gastronòmic.