L'Hospitalet Experience es dona a conèixer al món durant el MWC: cultura i música al Village

L'Hospitalet de Llobregat va acollir un any més el congrés de telefonia mòbil més important del món, el Mobile World Congress. La ciutat alberga una infinitat d'expositors i de visitants d'arreu del món durant quatre dies. Per això, des de l'ajuntament de la ciutat i la GSMA, l'organitzadora del congrés, va engegar de nou l'Hospitalet Experience, una iniciativa per donar a conèixer la ciutat entre els visitants.


Aquest any, el Village va oferir nous espais immersius, gastronomia, música, i una forta aposta per la formació digital. La iniciativa del consistori, que se celebrarà en paral·lel al Mobile, posarà el focus en la formació a joves i gent gran. El conseller delegat de GSMA, John Hoffman, que ha presidit la inaguruació de l'espai, ha pronosticat que aquesta edició del Mobile Word Congress serà "espectacular". 


La tecnologia 6.0 serà la gran protagonista de L'H Experiencie. Així, a l'espai Workshop + Lab es duran a terme, d'una banda, xerrades enfocades a la creació d'espais segurs en l'ús de les noves tecnologies, així com formacions en competències bàsiques en l'ús dels telèfons mòbils per a gent gran.


D'altra banda, pel que fa als més joves, en aquest espai es van oferir conferències centrades, per exemple, en l'ús responsable de les xarxes socials, la privacitat o les 'fake news'. En aquest sentit, l'alcaldessa va destacar "l'ambició" de l'Hospitalet perquè grans i joves "tinguin la possibilitat de desenvolupar el seu dia a dia sense necessitat de recórrer a ningú". En la mateixa línia, Hoffman ha afirmat que el MWC també va sobre "connectar a les persones desconnectades". Precisament, aquesta edició del Village també comptarà amb el 'TIC Truck', un contenidor de transport marítim reciclat que funcionarà com a punt de suport en els tràmits digitals per a aquelles persones que no tenen habilitats digitals o accés a internet.


Pel que fa a la gastronomia, a l'espai habilitat a la plaça Europa es van s'oferir tapes de catorze bars i restaurants de l'Hospitalet. El Village d'enguany també va comptar amb una programació musical, amb diverses actuacions que repassaran tots els gèneres, com el pop, la rumba o el jazz. Amb tot, Hoffman ha apuntat que el Village "resumeix tot el que vol el Mobile".

Organitza

Ajuntament de L'Hospitalet de Llobregat


Produeix

Associació de Gastronomia i Turisme del Baix Llobregat (AGT)


Més notícies