Agtbaix.cat - No siguis tímid i vine al Mercat! Quarta edició del Mercat de Pagès de L’Hospitalet
Webs de l'AGT:

Notícies

Segueix tota l'actualitat de l'AGT

No siguis tímid i vine al Mercat! Quarta edició del Mercat de Pagès de L’Hospitalet

Notícies Gen 14, 2015

Mercat Pages

 El 16 de gener els pagesos de L’Hospitalet i el Baix Llobregat tornaran a la Rambla de la Marina amb els seus productes de temporada i del Parc Agrari, en la quarta edició del Mercat de Pagès de L’Hospitalet, que impulsa l’Associació de Gastronomia i Turisme del Baix Llobregat, amb el suport de l’Ajuntament de L’Hospitalet.

El divendres 16 de gener, de 15.30 a 20 h, es celebrarà la quarta edició del Mercat de Pagès de L’Hospitalet, a la Rambla de la Marina (davant de Ca n’Arús), un mercat mensual, que va arrencar el 17 d’octubre i que ha tingut en les seves tres primeres edicions una exitosa acollida de la ciutadania.

El públic podrà trobar els millors productes frescos de temporada del Parc Agrari, amb especial protagonisme de la Carxofa Prat, i tindrà la possibilitat de comprar directament al pagès. Al Mercat de Pagès de L’Hospitalet es trobaran verdures de qualitat i de proximitat, algunes d’elles de producció ecològica, que es cultiven en l’àmbit del Parc Agrari del Baix Llobregat. 

Aquest Mercat de Pagès és una iniciativa de l’Associació de Gastronomia i Turisme del Baix Llobregat amb la col·laboració de pagesos de L’Hospitalet i de la comarca del Baix Llobregat, i compta amb el suport de l’Ajuntament de L’Hospitalet, que impulsa diferents projectes entorn els mercats i la gastronomia. La pròpia ciutat compta amb una xarxa de mercats i uns serveis de proximitat que impulsen el comerç de l’entorn, són punt de trobada per al veïnat i un lloc de referència a la ciutat. Els mercats, com els ja implantats a la ciutat, i com el propi Mercat de Pagès, són espais que permeten la cohesió social i arrelen el sentiment i la idea de barri, amb la prioritat d'oferir un producte de temporada i fresc, i la confiança que ofereix parlar amb el productor directament.

Tota la informació dels pagesos participants i com funciona aquesta acció es pot trobar a www.mercatdepages.cat

Vídeo de la primera edició del Mercat de Pagès a Youtube

Fotografies de la primera edició del Mercat de Pagès a Flickr

ANTERIOR

El QuintoTapa L'Hospitalet torna a apostar pels productes de proximitat

SEGÜENT

La Carxofa i els productes del Parc Agrari, protagonistes d’una nova edició del Mercat de Pagès de L’Hospitalet

Subscriu-te al butlletí i rebràs puntualment totes les nostres novetats
captcha