Agtbaix.cat - El Menú de Fira es reinventa i uneix a la restauració local
Webs de l'AGT:

Notícies

Segueix tota l'actualitat de l'AGT

El Menú de Fira es reinventa i uneix a la restauració local

Notícies Nov 25, 2020
El Menú de Fira es reinventa i uneix a la restauració local

L’edició 2020 de la Fira Avícola serà molt diferent, però la presència del Pota Blava com a ingredient principal de les cuines dels xefs del Prat no canvia. L’Ajuntament del Prat, amb la col·laboració d’AGT, ha motivat a 21 restauradors a reivindicar la seva gastronomia del 3 al 27 de desembre, sota el paraigua del Menú de Fira.

 

Fins a 21 restaurants, bars i pastisseries s’han unit adherit a la campanya Menú de Fira. La proposta gastronòmica tindrà dos formats, amb els quals es podrà degustar el Pota Blava tant en format presencial -en funció de la desescalada- o en format per emportar i repartir. D'una banda, el client tindrà podrà escollir el seu menú en restaurants i bar participants on, a més del protagonisme del Pota Blava, també trobarem protagonisme de la Carxofa Prat i els productes de temporada del Parc Agrari del Baix Llobregat.

També alguns restauradors oferiran uns “platillos”: una mitja ració, que permetrà al comensal gaudir d'un producte únic com aquest pollastre d’una manera més informal. S'han afegit també algunes pastisseries del Prat, que faran unes postres especials commemoratives de Fira.

 

Un Menú de Fira en suport de la restauració

Aquesta activitat s'emmarca dins de les accions que s'estan desenvolupant per donar suport a la restauració local, un dels sectors més afectats en l'actual context, amb unes mesures restrictives que impedeixen el desenvolupament de la seva activitat amb normalitat. Amb iniciatives d'aquest tipus es pretén donar visibilitat i valorar el treball dels professionals del sector hostaler a la ciutat, apostant per una gastronomia de qualitat.

 

Col·laboració del Consell Regulador del Pollastre i Capó del Prat

Aquesta acció ha comptat amb un descompte extra a què ja s'aplica en el marc de les campanyes gastronòmiques, gràcies a la col·laboració del Consell Regulador del Pollastre i Capó del Prat que, en aquest tipus d'accions de promoció gastronòmica, assumeix una part del cost del producte destinat a la restauració en el marc de la campanya, com una actuació de foment i promoció de la IGP Pollastre i Capó del Prat com a producte de qualitat agroalimentària.

 

Més informació a https://www.elprat.cat/firavicola

ANTERIOR

El Districte Cultural i l’Ajuntament de L’Hospitalet impulsen LH Cooking Show, per unir gastronomia, cultura i creativitat

SEGÜENT

L'Ajuntament de L'Hospitalet llença la campanya 'Emporta't la cuina de L'Hospitalet a casa'

Subscriu-te al butlletí i rebràs puntualment totes les nostres novetats
captcha