Agtbaix.cat - La guia dels 50 millors restaurants del Baix Llobregat i l’Hospitalet arriba amb AGT
Webs de l'AGT:

Notícies

Segueix tota l'actualitat de l'AGT

La guia dels 50 millors restaurants del Baix Llobregat i l’Hospitalet arriba amb AGT

Notícies Nov 28, 2019
La guia dels 50 millors restaurants del Baix Llobregat i l’Hospitalet arriba amb AGT

La guia dels 50 millors restaurants del Baix Llobregat i l’Hospitalet arriba amb AGT, una classificació des del guanyador fins al 50.

 

El 13 de gener a les 19 h. es presenta, a Cèntric Espai Cultural del Prat, la primera edició de la guia dels 50 millors del Baix Llobregat i l’Hospitalet, de la mà d’AGT (Associació de Gastronomia i Turisme). Enaltir la nostra comarca a través de la gastronomia és l’objectiu, en un projecte impulsat per l’entitat, reforçant la feina que porta realitzant aquests darrers deu anys al Baix Llobregat i l’Hospitalet, reivindicant la comarca com un territori de referència gastronòmic al país.

 

La guia reunirà 50 restaurants que cultiven el gust pel plaer, la qualitat culinària i una proposta gastronòmica amb els productes de proximitat i els seus productors com a referència, i on els establiments que facin una aposta més explícita pel Parc Agrari encapçalaran els primers llocs. El menjar és cultura, identitat i riquesa, i el projecte vol escapar de propostes elitistes i apostar per una cuina arrelada al territori i que sigui accessible a totes les butxaques.

 

La guia és fruit de dos anys de treball, de buscar i rebuscar, de tastar llocs i preguntar, de contrastar, i finalment de la visita als restaurants de 10 persones de diferents àmbits (periodistes, bloggers, xefs, sommeliers,...) que han tastat les propostes gastronòmiques de 75 restaurants, d’entre els quals en surt una classificació amb els 50 millors. Durant l’acte, que comptarà amb la presència de representants de les diferents institucions, a més de xefs, periodistes i patrocinadors, es presentarà la guia, es coneixerà la classificació, i es farà l’entrega d’un reconeixement a tots els restaurants que surten a la guia.

ANTERIOR

El QuintoTapa torna a Corbera de Llobregat amb el producte de temporada com a protagonista

SEGÜENT

Torna la Gastronomia Pota Blava i Carxofa Prat amb la Fira Avícola amb platillos!

Subscriu-te al butlletí i rebràs puntualment totes les nostres novetats
captcha