Agtbaix.cat - AGT no participarà a Sant Pollín 2019
Webs de l'AGT:

Notícies

Segueix tota l'actualitat de l'AGT

AGT no participarà a Sant Pollín 2019

Notícies Nov 19, 2018
AGT no participarà a Sant Pollín 2019

Ara fa 3 anys, 4 canyes en un cèntric local del Prat, precedides per dies de converses essencials, van servir per segellar l’acord entre la Colla de Diables i l’AGT, amb el propòsit de sumar-nos a l’organització de Sant Pollín, per donar-li una empenta en gastronomia i comunicació. Per intentar que una festa brutal, de caire local, anés travessant les fronteres de la nostra vila i fomentés turisme de qualitat, un dels ens fundacionals de l’AGT.

Després de 3 anys, en el mateix lloc, de nou amb 4 canyes com a testimonis, hem donat per conclosa aquesta relació. Hem decidit realitzar una llarga aturada en el camí, indefinida, sense data de retorn.

 

1 milió de gràcies

Les converses per arribar a concloure la nostra relació han estat encara més càlides, més afectuoses i més entranyables, gràcies a l’emoció present de les experiències compartides i de les vivències que ja ens endurem per sempre més en el nostre record. Els 3 protagonistes amb qui hem treballat colze a colze, el Jordi, el Pepo, i el Cándido, són conscients que l’explosió d’aquesta festa popular, que ha augmentat exponencialment el públic en els darrers tres anys, ha d’incloure molts més actors, moltes més comissions i molts més lideratges si volen conservar la salut i no tornar-se bojos.

Als 3, simplement GRÀCIES. Un milió de GRÀCIES. En l’àmbit professional ha estat un honor fer camí al vostre costat, i essent uns “teòrics amateurs” en la producció d’esdeveniments, ja us voldrien tenir en les seves plantilles les millors empreses del sector. Us heu entregat en cos i ànima a un esdeveniment amb 1000 variables a controlar, amb una professionalitat increïble i compatibilitzant-t’ho amb les vostres feines, vides, famílies, amics... En l’àmbit personal, ens enduem per sempre més l’amistat de 3 éssers humans immensos, als quals no haguéssim tingut l’oportunitat de conèixer si Sant Pollín no s’hagués creuat en les nostres vides. Sou l’hòstia.

 

AGT a Sant Pollín

Per a l’AGT: objectiu complert. Hem generat gastronomia i turisme de qualitat en una festa que gaudia d’uns fonaments excepcionals. Hem donat més de 20.000 àpats de proximitat, amb les verdures del Parc Agrari i el Pota Blava com a protagonistes, i el pa artesà i les botifarres i hamburgueses ecològiques, i tot allò que AGT defensa dins aquest món de l’alimentació que s’ha tornat massa salvatge, i on sembla que les úniques variables importants són els marges i els beneficis.

Gràcies al treball conjunt hem aconseguit que milers de veïns d’arreu de les contrades vinguin a Sant Pollín, generant economia productiva per al comerç local, amb més de 500.000 impactes a les xarxes, i amb curiositats comunicatives que ja quedaran per sempre més en la retina de la nostra ciutat.
AGT s’ha dedicat 100% a treballar durant Sant Pollín i a gaudir-lo molt poc. Ara toca invertir aquest percentual, i l’any vinent vindrem amb les famílies i els col·legues a fruir de la festa i a barrejar-nos entre corredors i comensals.

Per la nostra part, deixem ben fèrtil i ben abonat el terreny per als qui ens hagin de succeir. Quant a l’organització, Sant Pollín és una marca tan bèstia que està per sobre de tots nosaltres, i tant de bo els qui prenguin les regnes sàpiguen escoltar i seguir els consells del Càndido, el Pepo i el Jordi, que s’han desviscut per la festa i que tenen les eines necessàries perquè Sant Pollín continuï essent un èxit.

De part de tot l’equip de l’AGT, dels més de 30 que hi hem treballat aquests 3 anys, deixant-nos-hi la pell, infinites gràcies, perquè és un record que ens endurem per sempre, una experiència de vida que explicarem als nostres nets.

Visca Sant Pollín!!!!


ANTERIOR

El QuintoTapa arriba a Corbera de Llobregat amb el producte de temporada com a protagonista

SEGÜENT

La guia “Barcelona Slow Food Guide 2019” es presenta amb èxit al Parc Agrari del Baix Llobregat

Subscriu-te al butlletí i rebràs puntualment totes les nostres novetats
captcha