Agtbaix.cat - La 4a edició de Tapes del Món aterra amb èxit a la Rambla Marina
Webs de l'AGT:

Notícies

Segueix tota l'actualitat de l'AGT

La 4a edició de Tapes del Món aterra amb èxit a la Rambla Marina

Notícies Oct 23, 2018
La 4a edició de Tapes del Món aterra amb èxit a la Rambla Marina

• Prop de 5.500 tapes de cuines del món elaborades per les entitats i restauradors de la ciutat van ser degustades el 20 i 21 d’octubre

• El canvi d’ubicació a Rambla Marina, ha estat molt acceptat per la ciutadania

 

La 4a edició del Festival Tapes del Món ha acabat amb un gran èxit de participació per part de la ciutadania de l’Hospitalet. Prop de 5.500 tapes, que es van servir durant els dos dies de l’activitat, són testimoni de l’èxit de l’activitat, que enguany estrenava ubicació, a Rambla Marina (davant de Ca n’Arús), i va ser el punt de trobada de l’Hospitalet més multicultural: les tradicions gastronòmiques de Bolívia, Colòmbia, Perú, Marroc, Mèxic, Síria i Veneçuela, van confluir en un mateix espai.

 

 

La cultura va tornar a ser protagonista de la trobada en què les entitats de la ciutat van organitzar diferents activitats culturals dels països participants de l’esdeveniment. Organitzat per l’Ajuntament de l’Hospitalet i l’Associació de Gastronomia i Turisme de l’Hospitalet i el Baix Llobregat, i el patrocini de San Miguel i la D.O. Penedès.

 

Com a novetat, es va incorporar, l’Aula de Cuina. Durant el cap de setmana, es van dur a terme diferents Show Cooking per part de restauradors de prestigi de la ciutat, amb el Debut i Sucapà, a més de la participació d’alumnes del CEMFO (Centre Municipal de Formació i Orientació al Treball de l’Hospitalet) i l’Escola Restaurant El Repartidor.

www.tapesdelmon.cat

ANTERIOR

La 6a edició del QuintoTapa Cornellà torna a posar sobre la taula els productes del Parc Agrari

SEGÜENT

12N _ Inscriu-te a la presentació i el dinar de la “Barcelona Slow Food Guide 2019”

Subscriu-te al butlletí i rebràs puntualment totes les nostres novetats
captcha