Agtbaix.cat - Les Tapes del Món aterren a la Rambla Marina en la seva 4a edició
Webs de l'AGT:

Notícies

Segueix tota l'actualitat de l'AGT

Les Tapes del Món aterren a la Rambla Marina en la seva 4a edició

Notícies Oct 11, 2018
Les Tapes del Món aterren a la Rambla Marina en la seva 4a edició

El Festival es consolida com un espai gastronòmic i cultural de referència de la ciutat

 

L’Hospitalet més multicultural arriba de la mà del Festival Tapes del Món, que se celebrarà el 20 i 21 d’octubre davant de Ca n’Arús, al bell mig de la Rambla Marina. A l’espai confluiran les tradicions gastronòmiques de Bolívia, Colòmbia, Perú, Marroc, Mèxic, Síria i Veneçuela, que ompliran de sabors i gastronomia de qualitat la 4a edició de Tapes del Món.

També s’afegiran a la festa gastronòmica plats orientals i un tast de restauradors de la ciutat. Novament, l’AGT (Associació de Gastronomia i Turisme), agafa la iniciativa del projecte treballant colze a colze amb l’Ajuntament de l’Hospitalet i amb el patrocini de San Miguel i la D.O. Penedès.

 

Gastronomia del món i cultura al carrer

La trobada torna a ser l’excusa perfecta per conèixer la cultura gastronòmica dels diferents origens i de la ciutadania de l’Hospitalet, omplint el carrer de tacos mexicans, cuscus marroquí, arepas colombianes, ceviche peruà, o tajín i falafel sirià.

La cultura tornarà a ser protagonista de la trobada gastronòmica i cultural. AGT torna a col·laborar amb les entitats de la ciutat, que acabaran de posar la sal i el pebre a Tapes de Món, amb diferents activitats culturals dels països participants de l’esdeveniment que posarà al centre del món gastronòmic a l’Hospitalet. Com a novetat, s’incorpora l’Aula de Cuina on, durant el cap de setmana, es desenvoluparan diferents Show Cooking per part de restauradors de prestigi de la ciutat com el Debut i Sucapà, a més de la participació d’alumnes del CEMFO (Centre Municipal de Formació i Orientació al Treball de l’Hospitalet) i l’Escola Restaurant El Repartidor.

www.tapesdelmon.cat
www.lhospitaletexperience.com
www.agtbaix.catANTERIOR

12N _ La “Barcelona Slow Food Guide 2019” porta a Carlo Petrini al cor del Parc Agrari

SEGÜENT

Les Jornades Gastronòmiques de Sant Joan Despí, presentades al Centre d'Arts Santa Mònica de Barcelona

Subscriu-te al butlletí i rebràs puntualment totes les nostres novetats
captcha