Agtbaix.cat - Les Jornades Gastronòmiques de Sant Joan Despí, presentades al Centre d'Arts Santa Mònica de Barcelona
Webs de l'AGT:

Notícies

Segueix tota l'actualitat de l'AGT

Les Jornades Gastronòmiques de Sant Joan Despí, presentades al Centre d'Arts Santa Mònica de Barcelona

Notícies Oct 11, 2018
Les Jornades Gastronòmiques de Sant Joan Despí, presentades al Centre d'Arts Santa Mònica de Barcelona

Rafa Peña, xef del restaurant Gresca de Barcelona i padrí de les Jornades Gastronòmiques, va oferir un ShowCooking amb producte del Parc Agrari del Baix Llobregat

 

Les Jornades Gastronòmiques de Sant Joan Despí, que se celebren fins l'11 de novembre, es van presentar dimecres 10 d'octubre al Centre d'Arts Santa Mònica de Barcelona. L'acte va comptar amb la presència de l'alcalde de Sant Joan Despí, Antoni Poveda; del tinent d'alcalde de Cultura, Àlex Medrano; del president de l'Associació Gastronomia i Turisme (AGT), Óscar Teruelo, i del cuiner santjoanenc i Premi Sant Joan Despí 2018, Rafa Peña, que va ha oferir un showcooking en què va preparar un plat a partir de productes del Parc Agrari del Baix Llobregat.

Durant la presentació, diferents restaurants de Sant Joan Despí que participen en les jornades han donat a conèixer els seus menús, que estan inspirats en l'obra de Josep Maria Jujol en commemoració de l'Any Jujol140.

L'alcalde de Sant Joan Despí, Antoni Poveda, ha destacat va destacar que "les Jornades Gastronòmiques són una oportunitat perquè tota la gent que ve a Sant Joan Despí a veure el nostre modernisme també pugui gaudir de la nostra gastronomia amb els menús Jujol".

Les Jornades Gastronòmiques de Sant Joan Despí apleguen set restaurants de la ciutat i sis de la resta del Baix Llobregat i de Barcelona, que han elaborat menús plens de referències jujolianes i modernistes. A més, tots els restaurants que s’hi han afegit serviran les postres dels menús Jujol en un platet guarnit amb la imatge de l’Any Jujol140.

La iniciativa està impulsada per l'Ajuntament de Sant Joan Despí i per l’Associació de Gastronomia i Turisme (AGT). Les jornades contribuiran a donar a conèixer la riquesa de la gastronomia local i la qualitat dels productes del Parc Agrari del Baix Llobregat.

Web Jornades Gastronòmiques Sant Joan Despí

Web Any Jujol 140

 

 

ANTERIOR

Les Tapes del Món aterren a la Rambla Marina en la seva 4a edició

SEGÜENT

Arriba la I Fira Gastronòmica dels Porrons d’Abrera

Subscriu-te al butlletí i rebràs puntualment totes les nostres novetats
captcha