Agtbaix.cat - El rei del corral torna a l’octubre! Nova edició de la ruta gastronòmica amb Pota Blava
Webs de l'AGT:

Notícies

Segueix tota l'actualitat de l'AGT

El rei del corral torna a l’octubre! Nova edició de la ruta gastronòmica amb Pota Blava

Notícies Oct 01, 2018
El rei del corral torna a l’octubre! Nova edició de la ruta gastronòmica amb Pota Blava

L’AGT arrenca temporada al Prat amb la seva ruta més potent amb el Pota Blava com a protagonista. De l’11 d'octubre a l’1 de novembre la ruta gastronòmica de referència al Baix Llobregat, que compta amb el suport de l’Ajuntament del Prat!
    
El rei del corral no pot aguantar més! Vol tornar a ser el protagonista gastronòmic de la tardor i el QuintoTapa serà la seva entrada per la porta gran. El Pota Blava es tornarà a posar rumbero de l’11 d’octubre i l’1 de novembre, amb una nova edició del QuintoTapa. Aquesta au recorrerà tots els bars i restaurants dels 32 participants del Prat en forma de tapa. La ruta estarà present a L’Hospitalet, Gavà i Sant Boi, amb la participació de restaurants que treballen el Pota Blava a les seves cuines.
Novament, es vol donar protagonisme a un producte de primera que tenim a casa nostra, amb uns restauradors rere fogons amb un producte de primera que aixecarà la libido a més d'un, després de vendre més de 72.000 tapes a la ruta Pota Blava 2017.

El QuintoTapa, amb més parranda i gastronomia

L’edició del 2018 del QuintoTapa estarà al carrer durant 22 dies. A més dels quaranta bars i restaurants participants, l’activitat estarà present del 4 al 7 d’octubre al San Miguel Tast BCN (Museu Marítim) una mostra que acull les millors creacions gastronòmiques de la ciutat de Barcelona i on el Pota Blava estarà present.
Durant els caps de setmana 20, 21, 27 i 28 d’octubre, la Plaça Blanes també serà un espai que acollirà tapes amb Pota Blava, amb la recuperació de receptes tradicionals dels criadors i la implicació de la Cooperativa Agrícola del Prat. I més sorpreses que estem preparant, que ens apropin encara més al Parc Agrari.

 

El Pota Blava, un producte de primera

El Pota Blava no és un pollastre normal, i és fàcil detectar-ho: no per casualitat va ser el primer pollastre amb IGP de l'Estat. Un plomatge viu, una cresta amb 5 o 6 puntes, i unes cuixes sense plomes i allargades amb un color blau pissarrós. Quan surt de la cassola el resultat és espectacular amb una carn fina i melosa, un gust i sabor persistents, rica en proteïnes i pocs greixos. Els restauradors del QuintoTapa també apostaran pel producte local i de temporada: amb el QuintoTapa s’ofereix l’oportunitat de degustar-los en format de tapa i d’apropar-nos també una alimentació més saludable.
Continua la proposta de la tapa Pota Blava (de 3,5 €) i la tapa de la casa (de 3 €) amb un Quinto San Miguel, a més de poder gaudir de les propostes amb vins DO Penedès.  I els tapaports plens de segells dels restauradors participants, que podran optar a un munt de premis.

 

#ElPratMola i molt!

La seva gastronomia del Prat ens col·loca al mapa i és l’excusa per ensenyar una de les ciutats molones del Baix Llobregat, amb uns espais naturals i un Parc Agrari que són l'enveja d'altres municipis. Amb el QuintoTapa no només fem ballar el paladar, sinó també el territori!

www.quintotapa.cat

Pack de premsa

ANTERIOR

El modernisme de Jujol inspira als xefs de les Jornades Gastronòmiques de Sant Joan Despí

SEGÜENT

La I Fira Gastronòmica dels Porrons d’Abrera acaba amb un èxit rotund de participació

Subscriu-te al butlletí i rebràs puntualment totes les nostres novetats
captcha