Agtbaix.cat - El QuintoTapa Sant Vicenç dels Horts torna en una segona edició amb el producte local com a protagonista
Webs de l'AGT:

Notícies

Segueix tota l'actualitat de l'AGT

El QuintoTapa Sant Vicenç dels Horts torna en una segona edició amb el producte local com a protagonista

Notícies Ago 02, 2018
El QuintoTapa Sant Vicenç dels Horts torna en una segona edició amb el producte local com a protagonista

Després de l’edició de 2017, el QuintoTapa tornarà a ocupar les barres dels bars i restaurants de la ciutat entre el 13 i el 30 de setembre, amb els productes locals i de temporada del Parc Agrari com a protagonistes. La ruta és iniciativa de l’Ajuntament de Sant Vicenç dels Horts i l'Associació de Gastronomia i Turisme (AGT)El Parc Agrari a taula!
El QuintoTapa, una activitat consolidada en altres ciutats de la comarca, celebra la seva segona edició a Sant Vicenç dels Horts. L’AGT s’incorpora novament a les diferents iniciatives de dinamització de la ciutat, per donar protagonisme als productes de proximitat del Parc Agrari del Baix Llobregat

Sant Vicenç incorpora a aquesta aventura vint participants que han acceptat el repte dels organitzadors per sorprendre amb creacions basades en els productes de la comarca. L’activitat se suma a les iniciatives impulsades a la ciutat, com la cuina de Quaresma, els projectes gastronòmics de la Fira de Nadal i les sessions de cuina en directe de la Mostra Comercial, Agrícola i Gastronòmica.El producte local i de temporada, consolidat a Sant Vicenç dels Horts
Moltes vegades es parla de la importància de consumir productes de temporada i proximitat, però realment sabem què vol dir? Amb el QuintoTapa s’ofereix l’oportunitat de degustar-los en format de tapa i d’apropar-nos també una alimentació més saludable. Tal com diuen, som el que mengem i podem gaudir dels productes locals i de temporada en el seu moment més òptim.

El QuintoTapa Sant Vicenç dels Horts continua la proposta de la tapa Km0 (3,5 €) amb un quinto San Miguel Eco i la tapa de la casa (3 €) amb un quinto Alhambra, a més de les propostes amb vins DO Penedès. I amb els tapaports plens de segells dels restauradors participants, es podrá optar a un munt de premis.#SantViMola i molt!
La gastronomia de la ciutat torna a ser protagonista en una acció que també és una oportunitat per mostrar a visitants i convidats una de les ciutats més importants del Baix Llobregat, que està duent a terme una planificació per recuperar i potenciar el seu vincle amb el Parc Agrari del Baix Llobregat. Amb el QuintoTapa no només es fa ballar el paladar, sinó també el territori.

Organitzadors: Ajuntament de Sant Vicenç dels Horts i Associació de Gastronomia i Turisme del Baix Llobregat (AGT) 

Patrocinadors: San Miguel i D.O. Penedès

Col·laboradors: Ràdio Sant Vicenç


quintotapa.cat


ANTERIOR

El Prat entona el 'Pobre de mi' i acomiada la desena edició de Sant Pollin

SEGÜENT

L’AGT caminarà amb la UEC del Prat a la XIV edició de la caminada popular Transdelta

Subscriu-te al butlletí i rebràs puntualment totes les nostres novetats
captcha