Agtbaix.cat - AGT participa de l'acte d’agraïment a les entitats i empreses participants a El Prat Solidari 2017 - 2018
Webs de l'AGT:

Notícies

Segueix tota l'actualitat de l'AGT

AGT participa de l'acte d’agraïment a les entitats i empreses participants a El Prat Solidari 2017 - 2018

Notícies Jun 21, 2018
AGT participa de l'acte d’agraïment a les entitats i empreses participants a El Prat Solidari 2017 - 2018

L’entitat torna a fer una aportació al projecte solidari fruit de la recaptació del Sopar Solidari del passat 31 de maig

 

El 20 de juny, Dia Internacional de les Persones Refugiades, es va organitzar a les Cases d'en Puig un acte d’agraïment a les entitats, col·lectius i empreses que han col·laborat en el desenvolupament del projecte El Prat Solidari 2017 - 2018 de “Suport i Salvament de les Persones refugiades”. L’aportació total al projecte va ser de 5810 € i es destinarà a donar suport al treball que realitza Stop Mare Mortum, una plataforma ciutadana que té per objectiu fomentar un canvi en les polítiques europees d’estrangeria i migratòries. El seu treball es basa en dos eixos: la sensibilització i formació de la ciutadania i la incidència política. Durant el 2018-2019 es dedicarà a la feina de Prevenció i atenció a infants i persones adultes en salut ocular, de la Fundació Ramon Martí Bonet.

L'AGT col·labora en aquesta ocasió amb l'aportació econòmica obtinguda durant la celebració de la primera edició del Sopar Solidari, que va aconseguir recaptar 3.210 euros. L’èxit del projecte va ser possible gràcies a la implicació dels xefs Antonio Salguero (La Masía Sánchez Casal), Tomás Rodríguez (Restaurant Axarquía), Virgilio Contero (Rustic & Dolmar), Yuri Rodríguez (El Regust), David Justo (ONA nuit), Susana Aragón (CèNTRIC gastrobar) i Rubén Pérez (Le Tigré Cakes). El suport a la sala de Ramón Batalla (Cal Ramón), Celia Segura (Fundació Rubricatus) i Jordi Castan (Ona nuit), també va ser fonamental per l’èxit de l’acte.

 

El sopar solidari també va tenir la col·laboració de la Cooperativa Agrícola El Prat, el Consell Regulador Pollastre i Capó del Prat, la Granja Torres, San Miguel, DO Penedès, Leche Pascual, Cal Fusteret, Les Marines, Palets de lujo i Barcelona eventos, Vector Studio 4, Lambada Estudio, Domingo Recreativos, Viladecans The Style Outlets i Turisme del Baix Llobregat.

L'Associació de Gastronomia i Turisme en diferents iniciatives socials, fent aportacions amb recursos econòmics i humans, a més d'implicar-se activament en l'economia de les ciutats on actua, generant sinergies amb el comerç local, la indústria, la pagesia, joves emprenedors i creadors, etc.

 

 

ANTERIOR

AGT torna a col·laborar en la Fira de la Solidaritat de Cornellà

SEGÜENT

El Prat entona el 'Pobre de mi' i acomiada la desena edició de Sant Pollin

Subscriu-te al butlletí i rebràs puntualment totes les nostres novetats
captcha