Agtbaix.cat - Sant Pollín fa 10 anys de festa popular i familiar
Webs de l'AGT:

Notícies

Segueix tota l'actualitat de l'AGT

Sant Pollín fa 10 anys de festa popular i familiar

Notícies Jun 14, 2018
Sant Pollín fa 10 anys de festa popular i familiar

 Judit Martín, comedianta a Versió Rac1, Polònia TV3 i Impro Barcelona serà la pregonera de l’edició 2018

 

Del 5 al 8 de juliol, torna la festa més familiar i freak del Baix Llobregat
La 3a edició de la ruta del Pintxo omplirà també de gastronomia Sant Pollín


Viva Sant Pollin / Visca Sant Pollin / Gora Sant Pollinoak!!!!!
Sant Pollín, la cita més divertida i familiar de l’estiu al Baix Llobregat, celebra els seus 10 anys amb el mateix esperit de cultura popular i festa de sempre. La Colla de Diables del Prat torna a ser la culpable que Sant Pollín sigui la cita més esperada del juliol al Prat de Llobregat, amb una pregonera de luxe per arrencar l’activitat: Judit Martín, comedianta a Versió Rac1, Polònia tv3 i l’Impro Barcelona. Dissabte 7, el pregó serà de Martí Miquel, en nom de GATS (Grup Associats per al Treball Social).

Un aniversari ple de novetats
“Sant Pollín, 10 anys” és l’exposició que recull el viatge emocional de la festa a través d’imatges, documents i records. Es podrà visitar entre el 19 de juny i el 12 de juliol a la Nau de Cultura Popular, a Mucha Masia i al Cèntric Gastrobar, a més d’una visita guiada el dissabte 30 de juny.
També arriben les primeres Olimpíades SantPollineres, una activitat familiar que es durà a terme durant la tarda del 7 de juliol, al parc del Fondo d’en Peixo, on els i les participants podran gaudir del llançament de txapela, el tragaboles humà, Aita’s mantxao o les carreres de mamelucos…
L’Artesà torna a formar part dels espais emblemàtics de Sant Pollín, acollint, entre d’altres, la rebuda de la pregonera Judit Martín i el final de festa de l’encierrillo de divendres amb el dj. Oli Comediscos (Salamandra), a més de ser un dels espais gastrònomics.

 


Una ruta del Pintxo i paella popular
La cultura al carrer tindrà el seu toc gastronòmic, amb la III Ruta del Pintxo Sant Pollín. L'Associació de Gastronomia i Turisme del Baix Llobregat -AGT-, torna a col·laborar amb una ruta el 5 i 6 de juliol amb restauradors del Prat que oferiran un pintxo amb productes de temporada del Parc Agrari i Quinto San Miguel per només 3€. Dissabte 7, festa gastronòmica al Fondo d’en Peixo durant tot el dia, carregant forces per a la Cova del Foc.

ACTIVITATS PRINCIPALS
• Ruta del Pintxo, 5 i 6 de JULIOL
• Divendres 6 · 18,30h _ Trobada a l’Artesà • 22.00 h Encierrillo Sant Pollín amb Pregó a càrrec del Judit Martín
• Dissabte 7 _ A partir 11h: Cercavila,  Ofrena de mocadors, Txupinazo, Encierro, Festa de l’escuma i relliscadors, Dinar, Mercat d´artesania •  22h: La Cova del Foc a càrrec de Diables del Prat • 23h: Concert de Mala Vida
• Diumenge 8 a les 20,30h _ “Pobre de mi” a la pl. porxada del CèNTRIC espai cultural

www.santpollin.cat


 

ANTERIOR

L'AGT col·labora amb el 45è aniversari del Centre d‘Estudis Comarcals del Baix Llobregat

SEGÜENT

Sant Pollín cumple 10 años de fiesta popular y familiar

Subscriu-te al butlletí i rebràs puntualment totes les nostres novetats
captcha