Agtbaix.cat - El Primer Sopar Solidari AGT recapta 3.210 € per Stop Mare Mortum
Webs de l'AGT:

Notícies

Segueix tota l'actualitat de l'AGT

El Primer Sopar Solidari AGT recapta 3.210 € per Stop Mare Mortum

Notícies Jun 01, 2018
El Primer Sopar Solidari AGT recapta 3.210 € per Stop Mare Mortum

El dijous 31 de maig es va celebrar la primera edició del Sopar Solidari, que va aconseguir recaptar 3.210 euros per al projecte 2017-2018 del Prat Solidari. L’aportació econòmica es destinarà a donar suport al treball que realitza Stop Mare Mortum, una plataforma ciutadana que té per objectiu fomentar un canvi en les polítiques europees d’estrangeria i migratòries. El seu treball es basa en dos eixos: la sensibilització i formació de la ciutadania i la incidència política.


El Primer Sopar Solidari, celebrat a les instal·lacions de l’Acadèmia Sánchez-Casal, el va organitzar l’Associació de Gastronomia i Turisme del Baix Llobregat, amb la col·laboració de la Regidoria d’Igualtat, Joventut i Solidaritat de l´Ajuntament del Prat. La convocatòria va ser tot un èxit i els assistents van degustar un menú elaborat per xefs pratencs: dels 60€ de cada menú, se’n van cedir 50€ al projecte.


Els veritables protagonistes van ser els xefs Antonio Salguero (La Masía Sánchez Casal), Tomás Rodríguez (Restaurant Axarquía), Virgilio Contero (Rustic & Dolmar), Yuri Rodríguez (El Regust), David Justo (ONA nuit), Susana Aragón (CèNTRIC gastrobar) i Rubén Pérez (Le Tigré Cakes). El suport a la sala de Ramón Batalla (Cal Ramón), Celia Segura (Fundació Rubricatus) i Jordi Castan (Ona nuit), també va ser fonamental per l’èxit de l’acte.


El sopar solidari ha estat possible gràcies a la col·laboració de la Cooperativa Agrícola El Prat, el Consell Regulador Pollastre i Capó del Prat, la Granja Torres, San Miguel, DO Penedès, Leche Pascual, Cal Fusteret, Les Marines, Palets de lujo i Barcelona eventos, Vector Studio 4, Lambada Estudio, Domingo Recreativos, Viladecans The Style Outlets i Turisme del Baix Llobregat.


L'Associació de Gastronomia i Turisme col·labora activament diferents projectes amb iniciatives socials, fent aportacions econòmiques i de recursos humans. L’ADN de l’AGT i els seus principis fundacionals defensen una economia justa, solidària, responsable, i sostenible. Anualment ha fet una aportació econòmica al projecte del Prat Solidari, i aquest any ha volgut implicar-se de manera més intensa en el projecte.

ANTERIOR

Tasta’mm obté el primer premi a la tapa popular de GastroGavà 2018

SEGÜENT

El 2on Sopar Solidari AGT recapta 3.300 € per la Fundació Ramón Martí i Bonet

Subscriu-te al butlletí i rebràs puntualment totes les nostres novetats
captcha