Agtbaix.cat - Tasta’mm obté el primer premi a la tapa popular de GastroGavà 2018
Webs de l'AGT:

Notícies

Segueix tota l'actualitat de l'AGT

Tasta’mm obté el primer premi a la tapa popular de GastroGavà 2018

Notícies Mai 29, 2018
Tasta’mm obté el primer premi a la tapa popular de GastroGavà 2018

• El Muffin d’Espàrrec de Gavà i cruixent de pernil salat i butter cream va ser la favorita del públic

Després de comptabilitzar els vots recollits durant la celebració de GastroGavà, els passats 27, 28 i 29 d’abril, tenim guanyador: el Muffin d’Espàrrec de Gavà i cruixent de pernil salat i butter cream de Tasta’mm, s’alça amb el premi a la millor tapa per vot popular de la 5a edició de GastroGavà.

Al podi pugen dos clàssics d’aquest esdeveniment gastronòmic. El segon lloc és per La Molletería, amb L’Espurna de la Vida, un mollete de botifarra de perol, trinxat amb duet d’Espàrrecs de Gavà i espàrrec verds, sèsam, daus de codony i escuma de formatge de cabra amb festucs. I el tercer lloc queda reservat per L’Ermita de Brugués, que no deixa el podi després de guanyar les darreres edicions. El seu Pota Blava & Espàrrec (un ravioli de pollastre Pota Blava i tres textures d’Espàrrec de Gavà) va tenir també el favor del públic que es va congregar a la Plaça Jaume Balmes entorn a GastroGavà.

Durant l’acte d’entrega dels premis, tant Raquel Sànchez, alcadessa de Gavà, com l’Òscar Teruelo, president de l’AGT, van destacar la consolidació de l’espai gastronòmic de la 65a Fira d’Espàrrecs. Entre el 27 i el 29 d’abril, fins a 18 restauradors del municipi, van servir 13.000 tapes a GastroGavà, una festa gastronòmica amb l’Espàrrec de Gavà on es van oferir 36 tapes, 19 amb l’Espàrrec de Gavà com a ingredient protagonista. Es consolida la tasca que s'està realitzant des de l'Ajuntament de Gavà, l'Agrupació de Restauradors de la ciutat, la Cooperativa Agropecuària de Gavà i l'AGT.


ANTERIOR

Bosàbé restaurant, primer premi a la millor tapa gastronòmica del QuintoTapa L’Hospitalet 2018

SEGÜENT

El Primer Sopar Solidari AGT recapta 3.210 € per Stop Mare Mortum

Subscriu-te al butlletí i rebràs puntualment totes les nostres novetats
captcha