Agtbaix.cat - Bosàbé restaurant, primer premi a la millor tapa gastronòmica del QuintoTapa L’Hospitalet 2018
Webs de l'AGT:

Notícies

Segueix tota l'actualitat de l'AGT

Bosàbé restaurant, primer premi a la millor tapa gastronòmica del QuintoTapa L’Hospitalet 2018

Notícies Mai 29, 2018
Bosàbé restaurant, primer premi a la millor tapa gastronòmica del QuintoTapa L’Hospitalet 2018

• La seva tapa de Pota Blava & Carxofa Prat va convèncer un jurat tècnic que va valorar les 10 tapes finalistes
• L’Escola Restaurant El Repartidor guanya el premi a la tapa popular amb el plat Calamars & Carxofa Prat

El Centre Municipal de Formació i Orientació al Treball (CEMFO) de l'Hospitalet va acollir el dilluns 28 de maig el concurs en què es va escollir la millor tapa gastronòmica del QuintoTapa hospitalenc. Les 10 finalistes, de 69 participants, van ser escollides pels gastrobloggers Baco y Boca, Divinos Sabores i l'Hospitalet Gastronòmic durant la ruta. El jurat tècnic de la final va estar format per David Cartoixà (xef de l'Ermita de Bruguers i guanyador de GastroGavà), Susana Aragón (xef del Cèntric Gastrobar i guanyadora del Plat Favorit dels catalans), Albert Mendiola (xef del Marimorena Restaurant i Cuiner de l'any 2017), i Juan Carlos Blanco (professor i xef del CEMFO).
Després de moltes deliberacions, el jurat va escollir com la millor tapa gastronòmica del QuintoTapa L’Hospitalet la proposta de Bosàbé Restaurant, Pota Blava & Carxofa Prat, un cruixent de pollastre Pota Blava, guacamole i xips de Carxofa Prat. Molt a prop van estar El Celleret amb la tapa Carxofa Prat, gamba i cap-i-pota, i Malkoa amb la seva Horta del Bierzo, que van quedar en segona i tercera posició, respectivament.
El jurat va valorar molt positivament la tècnica i el sabor de les propostes presentades pels 10 restauradors, incidint en l’aposta que durant l’activitat s’ha fet pel producte fresc i de temporada, procedent del Parc Agrari del Baix Llobregat.

La tapa més popular, d’El Repartidor
L’acte va comptar amb la presència de Fran Bellver (1r Tinent d’alcalde Àrea de Coordinació, Planificació, Desenvolupament Econòmic i Ocupació de l’Ajuntament de L'Hospitalet) i M. Ángeles Sariñena (Regidora de govern de Comerç i Drets dels Consumidors) i va servir també per donar els premis a la tapa popular, resultat dels vots comptabilitzats pels clients participants del QuintoTapa.
El primer premi va ser pels Calamars & Carxofa Prat, d’El Repartidor Escola Restaurant, seguit del Timbal de botifarró i calçots del Parc Agrari amb base de pa artesà de Matagana, i la Carxofa Prat, gamba i cap-i-pota d’El Celleret. Finalment, el premi a la millor cambrera va recaure en en Mar Movoungo, d’El Brot.

ANTERIOR

Bosàbé restaurant, torna a repetir el primer premi a la millor tapa gastronòmica del QuintoTapa L’Hospitalet 2019

SEGÜENT

Tasta’mm obté el primer premi a la tapa popular de GastroGavà 2018

Subscriu-te al butlletí i rebràs puntualment totes les nostres novetats
captcha