Agtbaix.cat - L'Hospitalet escull la millor tapa del QuintoTapa 2018 amb un ShowCooking
Webs de l'AGT:

Notícies

Segueix tota l'actualitat de l'AGT

L'Hospitalet escull la millor tapa del QuintoTapa 2018 amb un ShowCooking

Notícies Mai 25, 2018
L'Hospitalet escull la millor tapa del QuintoTapa 2018 amb un ShowCooking

Les 10 millors tapes escollides pels gastrobloggers Baco y Boca, Divinos Sabores i l'Hospitalet Gastronòmic competiran en directe

L'Hospitalet va acollir la 5a edició del QuintoTapa durant aquest 2018 del 8 al 25 de març. Un ritual ja assentat a la ciutat on s'han servit vi i cervesa al costat de productes de KM0, és a dir, de proximitat, fonamentalment procedents del Parc Agrari del Baix Llobregat.

Un cop finalitzat l'esdeveniment, el QuintoTapa de L'Hospitalet vol escollir la millor tapa gastronòmica de les 68 presentades i servides en durant l'edició en els 42 establiments adherits i participants en ella. L'acte servirà també per donar a conèixer les tapes guanyadores pel vot popular.

Aquest dilluns 28 de maig al Centre Municipal de Formació i Orientació al Treball (CEMFO) de l'Hospitalet a partir de les 18 hores començarà el concurs en què s'escollirà la millor tapa gastronòmica del QuintoTapa hospitalenc, el 'showcooking Final'. Les 10 finalistes van ser escollides pels gastrobloggers Baco y Boca, Divinos Sabores i l'Hospitalet Gastronòmic durant la ruta. El jurat tècnic estarà format per David Cartoixà (xef de l'Ermita de Bruguers i guanyador de GastroGavà), Susana Aragón (xef del Cèntric Gastrobar i guanyadora del Plat Favorit dels catalans), Albert Mendiola (xef del Marimorena Restaurant i Cuiner de l'any 2017), i Juan Carlos Blanco (professor i xef del CEMFO).

 ANTERIOR

Els alumnes del CEMFO de l’Hospitalet, de FamTrip amb AGT

SEGÜENT

Bosàbé restaurant, torna a repetir el primer premi a la millor tapa gastronòmica del QuintoTapa L’Hospitalet 2019

Subscriu-te al butlletí i rebràs puntualment totes les nostres novetats
captcha