Agtbaix.cat - El QuintoTapa #Km0 Sant Just Desvern supera les 29.000 tapes en la seva segona edició
Webs de l'AGT:

Notícies

Segueix tota l'actualitat de l'AGT

El QuintoTapa #Km0 Sant Just Desvern supera les 29.000 tapes en la seva segona edició

Notícies Mai 07, 2018
El QuintoTapa #Km0 Sant Just Desvern supera les 29.000 tapes en la seva segona edició

La ruta de la tapa #Km0 consolida l’aposta per la cuina amb producte de temporada, i tanca amb èxit entre clients i restauradors.
 
La segona edició del QuintoTapa Sant Just no serà l’última gràcies a l’èxit de l’activitat que es va celebrar del 5 al 22 d’abril. Més de 29.000 tapes, superant les 27.000 de la primera edició, són el testimoni que l’aposta pel producte Km0 del Baix Llobregat és una realitat que forma part de l'economia i la vida de la comarca.
L’activitat, organitzada per l’Associació de Gastronomia i Turisme i l’Ajuntament de Sant Just Desvern, va ocupar els 21 bars i restaurants de la ciutat durant divuit intensos dies en què els plats i les cuines dels restauradors es van omplir de Carxofa Prat, porros, carbassó o carns ecològiques.
El QuintoTapa Sant Just Desvern ha tornat a posicionar la població del Baix Llobregat com a zona dinamitzadora de la cuina que respecta el producte Km0 a Catalunya. La ruta gastronòmica va descobrir propostes de qualitat, a més de mostrar els atractius turístics de Sant Just Desvern.

Cuina Miracle aconsegueix el primer premi a la tapa popular
Després de comptabilitzar els vots recollits durant la ruta ja tenim guanyador: Paisatge Volcànic de Cuina Miracle, s’alça amb el premi a la millor tapa per vot popular del QuintoTapa Sant Just Desvern. Al podi pugen Restaurant La Bonaigua, amb el seu Arròs Km0, i el tercer lloc queda reservat per als Canelons d’espinacs de Restaurant L'Illa. Finalment, el premi al millor cambrer va ser per en Guillem Alberich de l'Antiga Granja Carbonell.


ANTERIOR

Llega la I Feria Gastronómica los Porrones de Abrera

SEGÜENT

El cor de L’Hospitalet torna a bategar amb el Village L'Hospitalet Experience durant el Mobile World Congress 2018

Subscriu-te al butlletí i rebràs puntualment totes les nostres novetats
captcha