Agtbaix.cat - AGT impulsa el Sopar Solidari per recaptar fons per l'entitat Stop Mare Mortum
Webs de l'AGT:

Notícies

Segueix tota l'actualitat de l'AGT

AGT impulsa el Sopar Solidari per recaptar fons per l'entitat Stop Mare Mortum

Notícies Mai 29, 2018
AGT impulsa el Sopar Solidari per recaptar fons per l'entitat Stop Mare Mortum

La iniciativa, que se celebrarà a La Masia – Acadèmia Sànchez Casal, recapta fons per al projecte El Prat Solidària de l’entitat Stop Mare Mortum

 

El proper dijous 31 de maig se celebrarà la primera edició del Sopar Solidari, que organitza l’AGT, Associació de Gastronomia i Turisme del Baix Llobregat, amb la col·laboració de la Regidoria d’Igualtat, Joventut i Solidaritat de l´Ajuntament del Prat.


El sopar comptarà amb un menú elaborat per xefs pratencs i serà al restaurant 
La Masia Sánchez Casal. El preu del cobert tindrà un preu de 60 euros i entre els xefs implicats trobem a Tomás Rodríguez, Virgilo Contero, Yuri Rodríguez, David Justo, Susana Aragón, Antonio Salguero i Rubén Pérez, que treballaran a cost zero, així com tot l’equip de sala i barra, format pels membres dels restaurants La Masia Sánchez Casal, Cal Ramón, Ona Nuit i Fundació Rubricatus. Es tracta d’un sopar de primeríssim nivell gastronòmic, elaborat amb producte de proximitat, del Parc Agrari, i de petit productor.

 

Per l’ocasió s’ha creat un menú, que, gràcies a moltes cessions, tindrà un cost de producció màxim de 10€, i així podrem cedir 50€ al projecte. Aquesta iniciativa compta amb el suport del Consell Regulador del Pollastre i Capó del Prat, Acadèmia Sànchez Casal, Les Marines, Cooperativa Agrícola El Prat, Leche Pascual, San Miguel, DO Penedès, Uikú, Lambada Estudio, a més de diverses petites empreses i autònoms de la ciutat.

 

Implicació de la restauració local per un projecte solidari

 

L'objectiu del sopar és recaptar fons per al projecte El Prat Solidari de l´entitat Stop Mare Mortum, que durant aquest 2018 torna a centrar-se en l'ajuda als refugiats, intentant donar resposta a la greu crisi humanitària de persones desplaçades i refugiades, en especial a les fronteres de la Mediterrània i que fugen de les guerres, fam i genocidis al Pròxim Orient (Síria, Iraq, Afganistan, Líban) i Àfrica.

 

Des de l'any 2012 el Prat Solidari es vehicula com un projecte centrat en la cooperació al desenvolupament: esdevé projecte de ciutat entre maig a juny, i en el qual hi pot participar qualsevol particular o entitat que vulgui aportar diners.

 

L'Associació de Gastronomia i Turisme col·labora activament en els seus projectes amb iniciatives socials, fent aportacions amb recursos econòmics i humans. L’ADN de l’AGT i els seus principis fundacionals defensen una economia justa, solidària, responsable, i sostenible. Anualment ha fet una aportació econòmica al projecte del Prat Solidari, i aquest any ha volgut implicar-se de manera més intensa a aconseguir més recursos per al projecte.

 

 

 

ANTERIOR

La #CarxofaPrat tanca el mes d’abril amb rècord d’11.186 tapes servides al FiraTapa

SEGÜENT

#GastroGavà18 arriba a les 13.000 tapes a la seva 5a edició, sent una de les fires gastronòmiques de referència amb producte local

Subscriu-te al butlletí i rebràs puntualment totes les nostres novetats
captcha