Agtbaix.cat - La #CarxofaPrat tanca el mes d’abril amb rècord d’11.186 tapes servides al FiraTapa
Webs de l'AGT:

Notícies

Segueix tota l'actualitat de l'AGT

La #CarxofaPrat tanca el mes d’abril amb rècord d’11.186 tapes servides al FiraTapa

Notícies Abr 23, 2018
La #CarxofaPrat tanca el mes d’abril amb rècord d’11.186 tapes servides al FiraTapa

 

Durant els dies 20, 21 i 22 d’abril el centre del món de la Carxofa Prat va ser la Plaça Blanes. La 5a edició del FiraTapa, organitzat per l’AGT i l'Ajuntament del Prat, va posar la cicera al pastís de les Festes de la Carxofa Prat, culminant les Festes de la Carxofa Prat ple d’activitats amb Març Gastronòmic, l’Escarxofa & Jazz o la Carxofada Popular.11.186 tapes venudes el Fira Tapa Carxofa Prat són el testimoni que la reina dels cultius del Delta del Llobregat és un gran al·licient gastronòmic per atraure tant als pratencs com a públic d’altres ciutats i comarques, que han trobat en aquest esdeveniment una cita fixa del calendari de primavera. Bona gastronomia en format tapa, música, cultura popular i un espai de trobada fan del FiraTapa una referència de les fires gastronòmiques de la província, i ha donat difusió de la Carxofa Prat i els productes del Parc Agrari i dels atractius turístics del Prat i del Delta del Llobregat.


A la plaça Blanes, a més dels 13 restauradors participants, es van donar la mà els gegants amb la Carxofeta com a protagonista, els Viking Prat amb un taller per als més petits, actuacions en directe i el tancament de les Festes de la Carxofa Prat amb la música de Jon & Mónica Escudero, periodista d’El Comidista. En l’edició d’enguany, s’han afegit dos projectes que projecten un turisme de dia sostenible que AGT sempre incentiva a les seves activitats: Bicicultura i Ruta Delta Km0 van organitzar dues rutes amb bici que arrencaven de Barcelona i el Parc Agrari, respectivament, i que van culminar al Fira Tapa.


El Live Painting protagonitzat per Laia Ruz, La Suite Panda, Eric Pesin i Yopo també va atraure l’atenció del públic del FiraTapa, amb la Carxofa Prat com a referència de les seves obres, que se subhastaran al Sopar Solidari que està organitzant l’AGT el proper dijous 31 de maig: els beneficis aniran al projecte #Refugiats del Prat Solidari.


Tot plegat, un conjunt d’ingredients que van afegir més sabor a les tapes que van servir els restauradors participants, testimonis de totes les possibilitats que ofereix un producte com la Carxofa Prat, que comença a acomidar-se, deixant pas a altres productes del Parc Agrari del Baix Llobregat.Èxit del Tap Station San Miguel al FiraTapa


El Tap Station de San Miguel va aterrar al Fira Tapa Carxofa Prat oferint fins a sis varietats de cervesa de barril, dissenyades pels mestres cervesers de San Miguel i inspirades en diferents ciutats del món. Les tapes de Carxofa Prat van trobar un aliat gastronòmic important amb el Tap Station que, per primera vegada, arribava a la província de Barcelona.

 

 

ANTERIOR

La #CarxofaPrat tanca el mes d’abril amb més de 7200 tapes servides al FiraTapa

SEGÜENT

AGT impulsa el Sopar Solidari per recaptar fons per l'entitat Stop Mare Mortum

Subscriu-te al butlletí i rebràs puntualment totes les nostres novetats
captcha