Agtbaix.cat - #GastroGavà18 arriba a la seva 5a edició amb rècord de participants i l’Espàrrec de Gavà com a protagonista
Webs de l'AGT:

Notícies

Segueix tota l'actualitat de l'AGT

#GastroGavà18 arriba a la seva 5a edició amb rècord de participants i l’Espàrrec de Gavà com a protagonista

Notícies Abr 14, 2018
#GastroGavà18 arriba a la seva 5a edició amb rècord de participants i l’Espàrrec de Gavà com a protagonista

El 27, 28 i 29 d’abril torna GastroGavà, l’espai gastronòmic de la 65a Fira d’Espàrrecs de Gavà, després de l’èxit l’edició 2017, en què es van superar les 13.000 tapes. Serà una nova oportunitat per tastar les creacions culinàries que ofereix l’Espàrrec de Gavà, producte autòcton del Baix Llobregat.

GastroGavà és una acció gastronòmica que té com a protagonistes la restauració gavanenca, l’Espàrrec de Gavà i els productes locals i de temporada, organitzada per l’Ajuntament, amb la col·laboració de l’Agrupació de Restauradors de Gavà, i la producció de l’Associació de Gastronomia i Turisme del Baix Llobregat (AGT).

Una edició amb rècord de restauradors
La Fira d’Espàrrecs de Gavà, amb més de sis dècades de trajectòria, és una mostra de la vitalitat comercial, agrícola i sociocultural de Gavà. El centre de la fira serà la Plaça de Jaume Balmes, on GastroGavà oferirà degustacions de qualitat, amb Espàrrecs de Gavà, productes de l’Horta gavanenca i del Parc Agrari del Baix Llobregat, elaborats per 18 restauradors de la ciutat, que superen els 13 de l’edició anterior.
La mostra de vins arribarà a la segona edició, on els cellers més importants de la ciutat oferiran tastos de vins de la terra. L’oferta cultural dins GastroGavà també es consolida, amb actuacions de música en petit format i la novetat d’un gran concert, el dissabte 28, per part de la Dalton Bang, un grup de versions que faran gaudir a tots els assistents de la trobada gastronòmica.
L’elecció de la millor tapa gastronòmica de GastroGavà serà la darrera de les novetats. Un jurat format per Luisa Ramos (Baco y Boca) i Gemma E. Santiago (Divinos Sabores) escolliran, divendres al vespre, la millor de les propostes que oferiran els restauradors de la cita gastronòmica. GastroGavà també acollirà una trobada organitzada per la revista Cuina.cat especialment per aquest esdeveniment.

Show Cooking by San Miguel
Després de l’èxit de l’edició de 2017, amb més de 13.200 tapes, enguany GastroGavà consolida i incorpora noves propostes. La novetat seran els Show Cookings a #4mans que AGT i cerveses San Miguel organitzen al voltant de l’Espàrrec de Gavà, amb restauradors tant de la ciutat com de la comarca: David Cartoixà (Ermita Brugués) & Joan Campanya (Anhel), Manel Armengol (Major Trentasis) & José A. Vilchez (Tasta’mm), Lluís Rovira (Escola Hoffman) & Susana Aragón (CèNTRIC gastrobar).    

Tota la informació sobre l’activitat a www.gastrogava.cat

ANTERIOR

La 5a edició del Fira Tapa #CarxofaPrat tanca les Festes de la Carxofa Prat

SEGÜENT

La #CarxofaPrat tanca el mes d’abril amb més de 7200 tapes servides al FiraTapa

Subscriu-te al butlletí i rebràs puntualment totes les nostres novetats
captcha