Agtbaix.cat - Reaprofitant el Pota Blava _ El Show Cooking dels xefs Albert Mendiola i Susana Aragón a Alimentària 2018
Webs de l'AGT:

Notícies

Segueix tota l'actualitat de l'AGT

Reaprofitant el Pota Blava _ El Show Cooking dels xefs Albert Mendiola i Susana Aragón a Alimentària 2018

Notícies Abr 14, 2018
Reaprofitant el Pota Blava _ El Show Cooking dels xefs Albert Mendiola i Susana Aragón a Alimentària 2018

El guardonat com a Millor Cuiner de l'Any i la xef del #PlatFavorit dels Catalans cuinaran el Pota Blava el proper dijous 19 d'abril a les 12.30h a l'espai Prodeca, aprofitant totes les seves possibilitats.


Dintre de les diferents activitats que s'organitzen a Alimentària, AGT i el Consell Regulador del Pollastre i Capó del Prat, amb el suport de l'Ajuntament del Prat, organitzarà un Show Cooking amb dos xefs reconeguts de la comarca del Baix Llobregat, Albert Mendiola (Marimorena · Sant Boi) i Susana Aragón (CèNTRIC GastroBar · El Prat) en què el Pota Blava en serà el protagonista.


El malbaratament alimentari provoca que cada dia a Catalunya es llencin 720.000 Kg de menjar. L’augment de la conscienciació pels efectes nocius del malbaratament alimentari ha provocat que molts xefs comencin a tenir en compte aquest concepte a l’hora de dissenyar les seves cartes i menús.

 

Els dos cuiners aposten en les seves cartes pel producte de proximitat de Parc Agrari del Baix Llobregat i el Pota Blava n'és una de les seves joies gastronòmiques més importants. Albert Mendiola i Susana Aragón demostraran que d'aquest pollastre es pot aprofitar tot, a més de la carn, fina i melosa, que fa que el Pota Blava sigui un aliment de gran qualitat, que destaca per la intensitat del seu sabor, un gust persistent i una lleugera aroma a fruita seca.

 

Alimentària, esdeveniment internacional de referència per a l'alimentació i les begudes, i serà un aparador més per gaudir de les excel·lències gastronòmiques d'una de les úniques races d’aus de corral que ha sobreviscut sense patir encreuaments amb altres estirps híbrides, i ha mantingut les seves característiques morfològiques fins avui.

 

 

ANTERIOR

El Març Gastronòmic, amb més de 5500 menús, converteix el Baix Llobregat en referent gastronòmic

SEGÜENT

La 5a edició del Fira Tapa #CarxofaPrat tanca les Festes de la Carxofa Prat

Subscriu-te al butlletí i rebràs puntualment totes les nostres novetats
captcha