Agtbaix.cat - El QuintoTapa torna a Sant Just Desvern amb el producte local a taula
Webs de l'AGT:

Notícies

Segueix tota l'actualitat de l'AGT

El QuintoTapa torna a Sant Just Desvern amb el producte local a taula

Notícies Mar 26, 2018
El QuintoTapa torna a Sant Just Desvern amb el producte local a taula

La 2a edició de la ruta consolida l’activitat a la ciutat, un èxit a l’edició 2017

Del 5 al 22 d’abril, el Calçot del Parc Agrari, la Carxofa Prat, la patata i els productes locals i de proximitat tornaran a ser els protagonistes del QuintoTapa Sant Just Desvern. La ruta gastronòmica és una iniciativa de l’Ajuntament de Sant Just Desvern i l'Associació de Gastronomia i Turisme (AGT)


Torna la parranda gastronòmica del QuintoTapa Sant Just Desvern
Aterra la segona edició del QuintoTapa Sant Just Desvern, amb l’objectiu de continuar apostant pels productes locals i de proximitat. L’edició 2018 torna amb vint-i-un valents rere els fogons que han elaborat fins a 39 propostes gastronòmiques amb un producte final que aixecarà la libido als comensals, després de vendre més de 27.000 tapes a la ruta 2017.

El producte local i de temporada, consolidat al QuintoTapa Sant Just Desvern
Actualment es parla de la importància de consumir productes de temporada i proximitat, però realment sabem què vol dir? Amb el QuintoTapa Sant Just Desvern s’ofereix l’oportunitat de conèixer aquests en format tapa, apropant-nos una alimentació més saludable. Tal com diuen som el que mengem, i els productes de temporada els podem gaudir en el seu moment més òptim.
El QuintoTapa Sant Just Desvern continua la proposta de la tapa Km0 (3,5 €) i la tapa de la casa (3 €) amb un Quinto Alhambra, a més de poder gaudir de les propostes amb vins DO Penedès. I els tapaports plens de segells dels restauradors participants, que podran optar a un munt de premis.

Els productes locals són sexies... però #SantJustDesvern més
Tot el que hi ha al voltant del QuintoTapa Sant Just Desvern és sexy. La seva gastronomia, però també el municipi. Sant Just Desvern – Naturalment Collserola acull aquesta república gastronòmica i ajuda a col·locar la ciutat al mapa: permet mostrar a tothom uns dels municipis més integrat a Collserola dels que hi ha a la perifèria de Barcelona. Us convidem a gaudir, aquesta primavera de Sant Just Desvern.

ANTERIOR

La Carxofa Prat, protagonista del Rècord Guinness de Carxofa a la brasa d'un sol cop

SEGÜENT

El Març Gastronòmic supera els 4000 menús venuts a dues setmanes de finalitzar la 9a edició

Subscriu-te al butlletí i rebràs puntualment totes les nostres novetats
captcha