Agtbaix.cat - El Març Gastronòmic supera els 4000 menús venuts a dues setmanes de finalitzar la 9a edició
Webs de l'AGT:

Notícies

Segueix tota l'actualitat de l'AGT

El Març Gastronòmic supera els 4000 menús venuts a dues setmanes de finalitzar la 9a edició

Notícies Mar 26, 2018
El Març Gastronòmic supera els 4000 menús venuts  a dues setmanes de finalitzar la 9a edició

• Fins al 8 d’abril el Pota Blava, la Carxofa Prat i el producte fresc del Parc Agrari seran els protagonistes a 32 restaurants de dotze ciutats del Baix Llobregat i Barcelonès
• El Març Gastronòmic, que forma part de les Festes de la Carxofa Prat, ha superat la venda de Pota Blava de les nou edicions anteriors

Els 32 restaurants del Baix Llobregat i Barcelona que tenen el Pota Blava i la Carxofa Prat als fogons durant el Març Gastronòmic, estan batent rècords de vendes superant els 4000 menús venuts, en una festa gastronòmica que consolida El Prat i el Baix Llobregat com a referents gastronòmics.
Les Jornades Gastronòmiques s’han estès en l’edició 2018 a deu ciutats del Baix Llobregat (El Prat, Gavà, Martorell, Begues, Molins de Rei, Sant Vicenç dels Horts, Abrera, Sant Just Desvern, Sant Joan Despí i Sant Boi), i dos restaurants a L’Hospitalet. A més, els tres restaurants de Barcelona estan vinculats al moviment Slow Food (Rasoterra, Due Spaghi i Sergi de Meià).
El Març Gastronòmic és una activitat que consolida l’oferta turística de dia de la província de Barcelona i reforça la difusió dels productes del Parc Agrari del Baix Llobregat, que viu un moment dolç: el santboià l’Albert Mendiola és el Cuiner de l’Any amb una proposta ferma amb el producte local, i el Confit de Pota Blava és el Plat Favorit dels Catalans. Tant Mendiola com el Confit formen part de les Jornades Gastronòmiques.
L’acció gastronòmica finalitza el 8 d’abril i s’emmarca en la promoció dels productes locals, la cuina i el territori  i donarà pas a més activitats de les Festes de la Carxofa Prat, que inclou l’Escarxofa & Jazz [el 8 d’abril], Carxofada Popular [el 15 d’abril], i el Fira Tapa Carxofa Prat [20, 21 i 22 d’abril].

DO PENEDÈS I SAN MIGUEL ECO APOSTEN PEL PRODUCTE LOCAL
DO Penedès continua donant suport a les activitats que desenvolupa l’AGT. En aquesta acció, s’incorpora com a col·laborador Mahou San Miguel, promocionant la gastronomia de qualitat a través del consum de producte local, i ho fa amb la San Miguel Eco, l’única cervesa ecològica no artesanal del mercat.
 

ANTERIOR

El QuintoTapa torna a Sant Just Desvern amb el producte local a taula

SEGÜENT

El Març Gastronòmic, amb més de 5500 menús, converteix el Baix Llobregat en referent gastronòmic

Subscriu-te al butlletí i rebràs puntualment totes les nostres novetats
captcha