Agtbaix.cat - Torna el QuintoTapa L’Hospitalet consolidant l’aposta amb producte local i de temporada
Webs de l'AGT:

Notícies

Segueix tota l'actualitat de l'AGT

Torna el QuintoTapa L’Hospitalet consolidant l’aposta amb producte local i de temporada

Notícies Mar 01, 2018
Torna el QuintoTapa L’Hospitalet consolidant l’aposta amb producte local i de temporada

La 5a edició de la ruta arriba amb rècord de participació: 42 restauradors i 68 tapes!

Torna el QuintoTapa L’Hospitalet consolidant l’aposta amb producte local i de temporada
 
El Calçot del Parc Agrari, la Carxofa Prat, la fava, el Pota Blava i els productes locals i de proximitat tornaran a ser els protagonistes, entre el 8 i 25 de març, del QuintoTapa Km0 L’Hospitalet. L’edició 2018 torna a superar els participants d’edicions anteriors, en una iniciativa de l’Ajuntament de L’Hospitalet i l'Associació de Gastronomia i Turisme (AGT) 
 
Arriba la “maneta” al QuintoTapa L’H
Aterra la 5a edició del QuintoTapa L’Hospitalet, que va arrencar el 2014 apostant pels productes locals i de proximitat. El 2018 tornen a superar-se el nombre de participants amb quaranta-dos valents de sis barris de la ciutat que han elaborat fins a 68 propostes gastronòmiques amb productes de temporada.
I per què serà el millor QuintoTapa L’Hospitalet? Tenim un producte de primera al costat de casa i uns restauradors de primera rere els fogons amb un producte final que aixecarà la libido a més d'un, després de vendre més de 55.000 tapes a la ruta 2017.

El producte local i de temporada, consolidat al QuintoTapa L’Hospitalet
Moltes vegades es parla de la importància de consumir productes de temporada i proximitat, però realment sabem què vol dir? Amb el QuintoTapa s’ofereix l’oportunitat de conèixer aquests en format tapa, apropant-nos també una alimentació més saludable. Tal com diuen som el que mengem, i amb els productes locals i de temporada els podem gaudir en el seu moment més òptim.
El QuintoTapa L’Hospitalet continua la proposta de la tapa Km0 (3,5 €) i la tapa de la casa (3 €) amb un Quinto Alhambra, a més de poder gaudir de les propostes amb vins DO Penedès. I els tapaports plens de segells dels restauradors participants, que podran optar a un munt de premis.

Els productes locals són sexies... però #LHospitalet més
Tot el que hi ha al voltant del QuintoTapa L’Hospitalet és sexy. La seva gastronomia i també la ciutat que acull aquesta activitat: la ruta és l’excusa per ensenyar una de les ciutats molones de la perifèria de Barcelona. Amb el QuintoTapa no només fem ballar el paladar, sinó també el territori!
ANTERIOR

El Març Gastronòmic llega a la 9ª edición revolucionando la gastronomía del Baix Llobregat

SEGÜENT

El QuintoTapa L’Hospitalet supera les 56.000 tapes consolidant l’aposta pel producte local

Subscriu-te al butlletí i rebràs puntualment totes les nostres novetats
captcha