Agtbaix.cat - El cor de L’Hospitalet torna a bategar amb el Village L'Hospitalet Experience durant el Mobile World Congress 2018
Webs de l'AGT:

Notícies

Segueix tota l'actualitat de l'AGT

El cor de L’Hospitalet torna a bategar amb el Village L'Hospitalet Experience durant el Mobile World Congress 2018

Notícies febrer 13, 2018
El cor de L’Hospitalet torna a bategar amb el Village L'Hospitalet Experience durant el Mobile World Congress 2018

Del 24 al 28 febrer la Plaça Europa serà el millor espai per conèixer la gastronomia, la cultura de L’Hospitalet i la seva gent
 
HOLA MWC: TORNA EL VILLAGE
Tapes, art en directe, show cookings, tabalers, calçots i carxofes, castellers, rumba catalana,... L'Hospitalet Experience ens apropa el seu sabor més autèntic que s’aplegarà a la Plaça Europa del 24 al 29 de febrer, en el marc del GSMA Mobile World Congress (MWC).
Serà la tercera edició de l’esdeveniment impulsat per l’Ajuntament de L’Hospitalet amb la col·laboració l’Associació de Gastronomia i Turisme de L’Hospitalet i del Baix Llobregat. Amb el Mobile World Congress a punt, serà una oportunitat per mostrar el potencial de l'Hospitalet als congressistes de diferents països i cultures.
A l'espai gastronòmic organitzat per l'Ajuntament de l'Hospitalet, a la plaça Europa, s’hi sumarà un nou emplaçament davant de l'entrada principal. A la plaça Europa, el visitant trobarà un gran envelat climatitzat de 300 m2 on degustar tapes elaborades per un total de 14 restauradors i entitats de la ciutat que oferiran fins a 24 degustacions diferents.
El 24 i 25 de febrer —el cap de setmana anterior al certamen—, l’activitat es dirigeix als ciutadans, perquè facin seu el MWC; i del 26 al 29 de febrer, dies de celebració del GSMA, els congressistes podran degustar la gastronomia de la ciutat en format tapa amb productes locals i de proximitat.
Una de les activitats que s’incorpora a l’edició d’enguany, serà la que protagonitzarà la xef Ada Parellada que, amb la col·laboració de restauradors de la ciutat, impartirà 2 show cookings que incidiran en el malbaratament alimentari, mentre l’artista Pati Baztan fa un mural amb aliments i pigments.

L’HOSPITALET, CAPITAL DEL MÓN DURANT EL MWC
L’oferta cultural i gastronòmica del Village vol arribar tant al públic local com als visitants: la previsió és que més de 100.000 congressistes visitin el Mobile World Congress i que l’impacte generat sobre l’economia de Barcelona i del conjunt de l’àrea metropolitana se situï al voltant dels 465 milions d’euros.
L’Hospitalet ha identificat la gastronomia com un nou motor econòmic i vol projectar-se com a ciutat amb atractiu, mitjançant l’autenticitat de les seves tapes. La ciutat vol posar en valor la seva xarxa d’equipaments culturals que són referents en l’àmbit metropolità i a Catalunya, gràcies al desenvolupament del Districte Cultural.

ANTERIOR

El QuintoTapa #Km0 Sant Just Desvern supera les 29.000 tapes en la seva segona edició

SEGÜENT

El Pota Blava i la Carxofa Prat, al programa "Aquí la tierra" de RTVE

Subscriu-te al butlletí i rebràs puntualment totes les nostres novetats
captcha