Agtbaix.cat - Els restauradors del Baix Llobregat, de FamTrip #CarxofaPrat amb AGT
Webs de l'AGT:

Notícies

Segueix tota l'actualitat de l'AGT

Els restauradors del Baix Llobregat, de FamTrip #CarxofaPrat amb AGT

Notícies Gen 31, 2018
Els restauradors del Baix Llobregat, de FamTrip #CarxofaPrat amb AGT

El 29 de gener va tenir lloc a Cal Xagó la primera trobada de restauradors del Baix Llobregat que formen part de les activitats que impulsa l'Associació de Gastronomia i Turisme del Baix Llobregat.

L'acte va reunir a una vintena de participants de diferents ciutats de la comarca: El Prat de Llobregat, Cornellà, L'Hospitalet i Sant Boi. L'objectiu de la trobada era mostrar la zona agrícola del Parc Agrari i conèixer de primera mà les característiques del producte estrella de la temporada, la Carxofa Prat. El pagès Joan Ribas va ser l'ànima de la trobada i va explicar als seus camps les curiositats d'aquesta verdura, com es planta, quins tractaments rep i perquè la Carxofa Prat té la bona qualitat que la diferència d'altres productes similars. I la curiositat de trobar una verdura tant potent gastronòmicament en un territori ple de ciutats i infraestructures, però que dóna uns fruits molt apreciats a la cuina del Baix Llobregat.

Els restauradors van poder preguntar al pagès i recollir ells mateixos el producte, que ben aviat van caure a les graelles per fer les Carxofa Prat i fer NetWorking entre els diferents restauradors de les ciutats del Baix Llobregat, que estan apostant a les seves cuines per un producte tan especial com la Carxofa Prat.

La trobada va servir com a excusa per aprendre a valorar el Parc agrícola. Sovint caminem amunt i avall del Baix Llobregat a través d'autopistes i línies ferroviàries. En aquest cas, El Prat de Llobregat és una passarel·la d'accés a la descoberta del Parc Agrari, una àrea productiva de vital importància.

ANTERIOR

AGT s'apunta a la Maratest

SEGÜENT

El Març Gastronòmic arriba a la 9a edició revolucionant la gastronomia del Baix Llobregat

Subscriu-te al butlletí i rebràs puntualment totes les nostres novetats
captcha