Agtbaix.cat - AGT s'apunta a la Maratest
Webs de l'AGT:

Notícies

Segueix tota l'actualitat de l'AGT

AGT s'apunta a la Maratest

Notícies Gen 27, 2018
AGT s'apunta a la Maratest

· L'Associació de Gastronomia i Turisme del Baix Llobregat s'implicarà en l'activitat esportiva oferint una gastronomia basada en la Carxofa Prat i el producte de proximitat
· La prova atlètica del 18 de febrer és una referència del calendari atlètic català

La 7a edició de la Maratest presenta diverses novetats i la més important és el seu trasllat al Prat de Llobregat. Després de sis edicions a Badalona amb gran èxit de participació, la popular carrera arriba a la ciutat del Baix Llobregat oferint als participants un circuit pla que combinarà carreteres d'asfalt i camins de terra del Parc Agrari i el Parc Nou.
La incorporació de l'Associació de Gastronomia i Turisme del Baix Llobregat al projecte acabarà de completar la proposta, apropant als atletes el territori del Prat a través d'una gastronomia basada en els productes que formen part dels camps agrícoles del Prat que recorreran els esportistes. L'AGT té preparada una Carxofada popular amb la reina dels cultius del Parc Agrari, a més d'una oferta basada en productes ecològics i de proximitat.

Una prova exigent per preparar la Marató
La carrera se celebrarà el 18 de febrer a les 9 h., i pels especialistes permet fer el tiratge llarg en companyia i amb tots els serveis que requereix una prova d'aquestes característiques. La cita s'organitza tres setmanes abans de la Marató de Barcelona 2018 i tindrà la sortida i l'arribada a la Granja modernista La Ricarda: serà la segona gran cita d´aquest espai, després de la Fira Avícola del passat desembre.
Organitzada pel Pratenc A.A. i Gaudium Sports, amb el suport de l'Ajuntament del Prat de Llobregat, els corredors podran triar entre dues distàncies a recórrer, 30 o 15 quilòmetres i disposaran d'avituallaments d'aigua, de beguda isotònica, fruita i gels energètics en l'equador de la competició i en l'arribada.

#ElPratMola per fer esport i gastronomia
La Maratest d'enguany tindrà sabor a Carxofa Prat: un dia abans de la carrera els inscrits podran apropar-se a La Ricarda a recollir el seu dorsal i gaudiran de servei de bar, que s'ampliarà el dia de la gran cita, amb la Carxofa Prat com a protagonista. La cita esportiva col·loca al Prat novament al mapa, i és l’excusa per ensenyar una de les ciutats més dinàmiques de la comarca, amb uns espais naturals i un Parc Agrari que són l'enveja d'altres municipis.

ANTERIOR

Albert Mendiola, Cuiner de l’Any, serà el padrí del Març Gastronòmic 2018

SEGÜENT

Els restauradors del Baix Llobregat, de FamTrip #CarxofaPrat amb AGT

Subscriu-te al butlletí i rebràs puntualment totes les nostres novetats
captcha