Agtbaix.cat - L’AGT accepta la proposta de Mahou - San Miguel · “El QuintoTapa canvia de cervesa”
Webs de l'AGT:

Notícies

Segueix tota l'actualitat de l'AGT

L’AGT accepta la proposta de Mahou - San Miguel · “El QuintoTapa canvia de cervesa”

Notícies Gen 11, 2018
L’AGT accepta la proposta de Mahou - San Miguel · “El QuintoTapa canvia de cervesa”

Des de l’1 de gener el nou partner de l’AGT dins el món cerveser és Mahou - San Miguel. Amb un parell de converses informals, els responsables de la firma van entendre, compartir i refermar el desig de potenciar l’ens fundacional de l’AGT, que no és altre que defensar el Parc Agrari del Baix Llobregat i difondre el consum dels seus productes a través de la restauració i el consumidor final.

 

Des de l’AGT ens ha meravellat l’entusiasme amb què els companys de Mahou San Miguel han entès la nostra filosofia, així com els projectes que ens han proposat i que plegats endegarem durant el 2018, per seguir fent camí en la difusió del consum dels productes de proximitat, treballant més a fons el trinomi productor/restaurador/consumidor final.

 

Encetem, per tant, un camí ple d’il·lusió i de nous projectes que ben aviat concretarem.

 

Així doncs, el nostre esdevenir se separa del de Moritz. A Moritz, a tota la companyia en global i als seus treballadors en particular, una senzilla paraula: GRÀCIES.

 

Al vostre costat hem viscut 6 anys meravellosos, que van començar amb una tímida ruta de tapes de 17 participants, a la qual li han anat creixent fills i germans arreu de la comarca. Plegats hem superat alguns moments dolents, amb seny i diàleg, però sobretot hem gaudit d’immenses emocions compartides en cada un dels QuintoTapa, més de 25, de les fires, i dels petits esdeveniments, i les presentacions, i les xerrades, i els fam&press trips i tantes i tantes experiències.

 

Amb nom concrets, agrair al Sergi i al Xavi la seva disposició, agrair al Miguel Ángel aquella mà esquerra en uns inicis tan complicats, i, sobretot, sobretot, immensíssimes gràcies al Jose Antonio Peláez. Gràcies, Jose, per la infinita paciència, per suportar estoicament les nostres queixes, les angoixes, per ser el nexe d’unió indispensable quan les coses costaven d’entendre, per estar sempre a l’altre costat, pel somriure etern i pel ventall de solucions sempre a punt. Moltes gràcies Jose, ets un tros de professional i una millor persona.

 

Esperem seguir fent unes canyes amb tu. I tant de bo el futur ens depari més moments com els viscuts.

 

Tant a la companyia, com als professionals que a títol individual la formen, desitjar a Moritz encert i la millor de les sorts.   

ANTERIOR

La Carxofa Prat, protagonista al gener del Mercat de la Terra #SlowFood

SEGÜENT

Albert Mendiola, Cuiner de l’Any, serà el padrí del Març Gastronòmic 2018

Subscriu-te al butlletí i rebràs puntualment totes les nostres novetats
captcha