Agtbaix.cat - La FiraTapa Km0 arriba a Sant Vicenç dels Horts amb els productes del Parc Agrari com a gran atractiu
Webs de l'AGT:

Notícies

Segueix tota l'actualitat de l'AGT

La FiraTapa Km0 arriba a Sant Vicenç dels Horts amb els productes del Parc Agrari com a gran atractiu

Notícies Nov 20, 2017
La FiraTapa Km0 arriba a Sant Vicenç dels Horts amb els productes del Parc Agrari com a gran atractiu


El 25 i 26 de novembre se celebrarà la primera edició de la FiraTapa Km0 a la plaça de la Vila de Sant Vicenç dels Horts, com a festa final del QuintoTapa, que es va organitzar del 2 al 19 de novembre. Serà una nova oportunitat per tastar les creacions culinàries dels bars i restaurants locals amb el producte autòcton del Baix Llobregat.

 

La FiraTapa Km0 arrenca amb la seva primera edició per tornar a demostrar la vitalitat gastronòmica de Sant Vicenç dels Horts. És una activitat organitzada per l’Ajuntament i l’Associació de Gastronomia i Turisme del Baix Llobregat (AGT), amb la col·laboració de la Unió de Botiguers.

 

El centre de l’activitat serà la plaça de la Vila, on la FiraTapa Km0 oferirà a tothom que s’apropi degustacions de qualitat, amb productes del Parc Agrari del Baix Llobregat, elaborats per 9 bars i restaurants del municipi. Un espai dinàmic, de trobada entre la ciutadania de Sant Vicenç dels Horts, visitants de la comarca, el comerç i la restauració locals i el producte de proximitat.

 

A més de tapes Km0 es podrà gaudir de diferents activitats, com música en viu, jocs infantils, tallers de cuina, cultura popular,... en una festa de ciutat que també aposta per l’acció sostenible. Aquesta iniciativa se suma a d’altres impulsades al municipi, com la cuina de Quaresma o els projectes gastronòmics de la Fira de Nadal i les sessions de cuina en directe de la Mostra Comercial, Agrícola i Gastronòmica.

 

 

Entrega del premi Josep Lladonosa i de la millor tapa popular del QuintoTapa

En el marc de la FiraTapa Km0, el diumenge 26 de novembre es lliuraran els premis perles millors tapes del QuintoTapa, resultat d’un jurat tècnic i del vot popular, respectivament. L’elecció de la millor tapa gastronòmica del QuintoTapa Sant Vicenç ha estat escollida per un jurat format per Luisa Ramos (Baco y Boca), Gemma Santiago (Divinos Sabores) i Alejandro López (Yummy Barcelona). La tapa més popular s’escollirà entre els vots recollits als Tapaports que el públic ha dipositat a unes bústies repartides als 18 bars i restaurants participants.ANTERIOR

El Pota Blava és el Plat Favorit dels Catalans 2017

SEGÜENT

El producte local del Baix Llobregat, protagonista del QuintoTapa i FiraTapa Sant Vicenç dels Horts

Subscriu-te al butlletí i rebràs puntualment totes les nostres novetats
captcha