Agtbaix.cat - Més de 29.500 tapes amb producte del Parc Agrari omplen els paladars de la 5a edició del QuintoTapa Cornellà
Webs de l'AGT:

Notícies

Segueix tota l'actualitat de l'AGT

Més de 29.500 tapes amb producte del Parc Agrari omplen els paladars de la 5a edició del QuintoTapa Cornellà

Notícies Nov 15, 2017
Més de 29.500 tapes amb producte del Parc Agrari omplen els paladars de la 5a edició del QuintoTapa Cornellà

Els productes del Parc Agrari del Baix Llobregat tornen a ser la millor música per a fer ressonar la gana. Una nova edició del QuintoTapa Cornellà ho confirma: 18 dies després, la cinquena edició supera les 29.500 tapes venudes, en un treball conjunt entre els restauradors participants, l’Ajuntament de Cornellà i l’Associació de Gastronomia i Turisme del Baix Llobregat (AGT). La ruta torna a convertir-se en una de les rutes de referència de la comarca.

 

Donar conèixer uns productes i una restauració de primera

 

Els 20 bars i restaurants de Cornellà han fet protagonista el producte fresc i de proximitat del Parc Agrari del Baix Llobregat: patata, pebrots, albergínia, tomàquet, productes km0,... Tots aquests productes han ocupat barres i taules dels restauradors participants. 

L’edició amb molta presència a la vida de la ciutat. Les tapes dels restauradors han estat presents al Mercat de Marsans i el Mercat del Centre –amb una Food Truck–, a més d’incorporar el vessant més esportiu coorganitzant amb el Club Delfos el Primer Torneig de Pàdel QuintoTapa  durant el darrer cap de setmana de l’activitat.

 

El QuintoTapa Cornellà és una acció gastronòmica que posiciona la ciutat de Cornellà i les poblacions del Baix Llobregat com una de les zones dinamitzadores de la cuina a Catalunya que treballa amb el producte local. Una ruta gastronòmica que, a més de descobrir les possibilitats culinàries del producte fresc del Parc Agrari, uneix productors i restauradors, i dona a conèixer els atractius turístics i comercials de Cornellà.

 

Organitza: Associació de Gastronomia i Turisme del Baix Llobregat (AGT) i Ajuntament de Cornellà · Patrocinador principal: Moritz · DO Penedès · Col·labora: Cornellà Compra a Casa

ANTERIOR

El Pota Blava, a la final d'El Plat Favorit dels Catalans

SEGÜENT

El Pota Blava és el Plat Favorit dels Catalans 2017

Subscriu-te al butlletí i rebràs puntualment totes les nostres novetats
captcha