Agtbaix.cat - La parranda gastronòmica del QuintoTapa PotaBlava s’enlaira amb més de 71.000 tapes
Webs de l'AGT:

Notícies

Segueix tota l'actualitat de l'AGT

La parranda gastronòmica del QuintoTapa PotaBlava s’enlaira amb més de 71.000 tapes

Notícies Nov 02, 2017
La parranda gastronòmica del QuintoTapa PotaBlava s’enlaira amb més de 71.000 tapes

Dia 2 de novembre i el rei del corral deixa el seu ritme rumbero del QuintoTapa amb més de 71.000 tapes venudes, resultat d’una festa gastronòmica de 22 dies que ha omplert de gastronomia de qualitat el Prat. Una de les rutes de referència de Catalunya, organitzada per AGT amb el suport de l’Ajuntament del Prat, torna a liderar les activitats gastronòmiques del país apostant pel producte de proximitat.
    

Més de 71.000 tapes venudes en una edició del QuintoTapa que continua sumant Pota Blaves a la seva llista de rècords, on tenen protagonisme els productes de temporada del Parc Agrari del Baix Llobregat. El Prat de Llobregat ha tornat a ser una edició més la capital gastronòmica de la comarca, amb un bon grapat de clients de Barcelona i del Baix Llobregat que s’han desplaçat en transport públic a la ciutat, incrementant els consumidors provinents de diferents punts del territori. 


 

Objectiu aconseguit: donar a conèixer encara més un producte de primera

L’11a edició del QuintoTapa ha aconseguit el seu objectiu: que tothom conegui la qualitat gastronòmica d’un producte com el Pota Blava, el primer pollastre amb IGP de l’estat. Les tapes venudes són testimoni de què l’objectiu s’ha conquerit, amb una edició amb molta presència al carrer: el Pota Blava s’ha deixat caure a l’Eat Street i el Mercat de la Terra de Barcelona, les parades del Mercat Blanes i en una Food Truck al costat del Mercat de Pagès del Prat. A més, dos dels participants de la ruta van ser de L’Hospitalet per la seva aposta amb el Pota Blava, amb presència també del producte a la Cerveseria de la Fàbrica Moritz de Barcelona.
Èxit de la campanya #ElPratRefugiats, col·laborant amb el projecte de refugiats d’El Prat Solidari: per cada tweet que els usuaris pujaven a Twitter amb #ElPratRefugiats #QuintoTapa #PotaBlava, AGT i MORITZ aportaven 1€.

 


El Pota blava i la Carxofa Prat tornaran a la Fira Avícola

La gastronomia tornarà a ser un dels eixos de la 44a Fira Avícola Raça Prat del 15, 16 i 17 de desembre, amb l’al·licient del canvi d’ubicació, la granja de la Ricarda. La Fira Avícola és una de les mostres d’hivern més multitudinàries del Baix Llobregat i, des de fa anys, inclou un apartat gastronòmic al voltant dels productes autòctons, com la Carxofa Prat i el Pota Blava. L’AGT tornarà a organitzar el Fira Tapa amb aquests dos productes durant els tres dies de la Fira Avícola, un esdeveniment on també s’escollirà, en un ShowCooking, la tapa guanyadora del concurs Millor Tapa Gastronòmica del QuintoTapa Pota Blava, amb la implicació de l’Escola Hoffman.

ANTERIOR

Els productes del Parc Agrari tornen a ser protagonistes de la 5a edició del QuintoTapa Cornellà

SEGÜENT

El Pota Blava arriba a les semifinals de la segona edició d'El Plat Favorit dels Catalans

Subscriu-te al butlletí i rebràs puntualment totes les nostres novetats
captcha