Agtbaix.cat - Els productes del Parc Agrari tornen a ser protagonistes de la 5a edició del QuintoTapa Cornellà
Webs de l'AGT:

Notícies

Segueix tota l'actualitat de l'AGT

Els productes del Parc Agrari tornen a ser protagonistes de la 5a edició del QuintoTapa Cornellà

Notícies Oct 19, 2017
Els productes del Parc Agrari tornen a ser protagonistes de la  5a edició del QuintoTapa Cornellà

La “manita” del QuintoTapa arriba a Cornellà, on són molt cabuts i han decidit que els productes del Parc Agrari del Baix Llobregat formen part dels seus gens. Torna el QuintoTapa del 26 d’octubre al 12 de novembre, que arriba a la 5a edició, després l’èxit de les edicions anteriors. L’Associació de Gastronomia i Turisme del Baix Llobregat (AGT), treballant colze a colze amb l’Ajuntament de Cornellà, tornen a impulsar el projecte.

 

L’Associació de Gastronomia i Turisme del Baix Llobregat (AGT) i l’Ajuntament de Cornellà, engeguen la cinquena edició del QuintoTapa Cornellà, un model exitós a El Prat, l’Hospitalet i Sant Just Desvern. Enguany participaran 20 bars i restaurants de Cornellà, amb una aposta pel producte fresc i de proximitat del Parc Agrari del Baix Llobregat, amb l'objectiu de dinamitzar i promoure la restauració local i el producte de qualitat autòcton.

 

El producte local, protagonista
Els bars i restaurants que enguany hi participaran, tornaran una doble proposta de degustació: la tapa Km0 (de 3 €) amb producte local i de temporada; i la tapa especialitat de la casa (de 2,5 €) amb un Quinto Moritz. La ruta torna a dividir Cornellà en dues zones i utilitzant el Tapaport, hi ha diferents premis: el QuintoTapa tindrà novament el Tapaport Or, el Tapaport Argent i un premi per als que facin fotografies amb l’Instagram. També hi haurà premi a la millor tapa popular, i es manté el premi al millor cambrer.

 

Assessorament gastronòmic per a una tapa de qualitat
L’AGT continua l’aposta pel producte de qualitat i proximitat i extreure d’ells tota la seva qualitat. Per aquest motiu, l’Associació ofereix als bars i restaurants que hi participen l’assessorament gastronòmic per part d’un xef col·laborador de l’entitat, amb l’objectiu de millorar l’oferta gastronòmica.

 

Organitza: Associació de Gastronomia i Turisme del Baix Llobregat (AGT) i Ajuntament de Cornellà · Patrocinadors: Moritz · DO Penedès · Col·laboren: Cornellà Compra a Casa, Viu Cornellà, Rúbrica Produccions, Uiku.

ANTERIOR

El Tapes i Canyes es renova amb el QuintoTapa Sant Vicenç dels Horts i el producte local com a protagonista

SEGÜENT

La parranda gastronòmica del QuintoTapa PotaBlava s’enlaira amb més de 71.000 tapes

Subscriu-te al butlletí i rebràs puntualment totes les nostres novetats
captcha