Agtbaix.cat - El Tapes i Canyes es renova amb el QuintoTapa Sant Vicenç dels Horts i el producte local com a protagonista
Webs de l'AGT:

Notícies

Segueix tota l'actualitat de l'AGT

El Tapes i Canyes es renova amb el QuintoTapa Sant Vicenç dels Horts i el producte local com a protagonista

Notícies Nov 01, 2017
El Tapes i Canyes es renova amb el QuintoTapa Sant Vicenç dels Horts i el producte local com a protagonista

Després de cinc edicions d’èxit de la ruta Tapes i Canyes a Sant Vicenç dels Horts, l’activitat agafa una nova empenta amb el QuintoTapa, que ocuparà les barres dels bars i restaurants de la ciutat entre el 2 i 19 de novembre, amb els productes locals i de temporada del Parc Agrari com a protagonistes. La ruta és iniciativa de l’Ajuntament de Sant Vicenç dels Horts i l'Associació de Gastronomia i Turisme (AGT)

 

El Parc Agrari a taula!


Els del QuintoTapa aterren per primera vegada als paladars de Sant Vicenç dels Horts. Després de la feina de primera realitzada a la ciutat amb la ruta Tapes i Canyes, al novembre s’incorpora l’AGT per sumar el seu granet de sorra: són constants en la seva dèria perquè els productes de proximitat del Parc Agrari estiguin entre els més valorats del país. Per aquest motiu seran els protagonistes de les propostes gastronòmiques dels bars de Sant Vicenç.

Com passa a El Prat, Cornellà, Sant Just, Gavà o L’Hospitalet, el QuintoTapa dona protagonisme als pagesos i els seus productes del Parc Agrari del Baix Llobregat. Sant Vicenç s’uneix al moviment amb divuit participants en la primera edició del QuintoTapa han acceptat el repte dels organitzadors per sorprendre amb creacions basades en els productes de la comarca. L’activitat se suma a les iniciatives impulsades a la ciutat, com la cuina de quaresma o els projectes gastronòmics de la Fira de Nadal i les sessions de cuina en directe de la Mostra Comercial, Agrícola i Gastronòmica.

 

 

Premis amb segell de Sant Vicenç!

Durant la ruta, es podran degustar la tapa Km0 (3 €) i la tapa de la casa (2,5 €) amb un Quinto Moritz, un refresc o aigua. El premi gros tindrà al comerç local com a protagonista: visitant les dues zones de la ruta es podrà optar, omplint el Tapaport Or, a un premi d’un xec regal de 300 € per consumir als establiments adherits a la Unió de Botiguers. També hi haurà premi per al Tapaport Argent (un dinar o sopar per a 4 persones a la Fàbrica Moritz), la fotografia d’Instagram (un dinar o sopar per a 2 persones a la Fàbrica Moritz) i al millor cambrer o cambrera.

 

 

Els productes locals són els millors... i #SantVi també

I és que tot el que hi ha al voltant del QuintoTapa Sant Vicenç dels Horts és de primera qualitat: la seva gastronomia i també la ciutat que acull aquesta república agrària situa en el mapa la nostra ciutat i és una oportunitat per ensenyar una de les ciutats més importants del Baix Llobregat i que està realitzant una planificació per recuperar i potenciar el seu vincle amb el Parc Agrari del Baix Llobregat. Amb el QuintoTapa no només es fa ballar el paladar, sinó també el territori.

 

ANTERIOR

El Pota Blava, protagonista de la segona edició d'El Plat Favorit dels Catalans

SEGÜENT

Els productes del Parc Agrari tornen a ser protagonistes de la 5a edició del QuintoTapa Cornellà

Subscriu-te al butlletí i rebràs puntualment totes les nostres novetats
captcha