Agtbaix.cat - El Pota Blava deixarà la seva empremta amb un Eat Street dedicat al curry. Arriba #CurryWars!
Webs de l'AGT:

Notícies

Segueix tota l'actualitat de l'AGT

El Pota Blava deixarà la seva empremta amb un Eat Street dedicat al curry. Arriba #CurryWars!

Notícies Oct 04, 2017
El Pota Blava deixarà la seva empremta amb un Eat Street dedicat al curry. Arriba #CurryWars!

El dissabte 7 d’octubre el Pota Blava i els curris tindran una cita a Barcelona de la mà de l’Associació de Gastronomia i Turisme del Baix Llobregat (AGT). El primer pollastre amb IGP es podrà degustar a una de les trobades de street food més importants que s’organitzen a Barcelona.


L’acció gastronòmica serà a la Nau Bostik (c. Ferran Turné 1-11, Barcelona) i es presenta com “Eat Street Curry Wars”. Arrencarà a les 12h fins les 23h i serà una edició en la qual es podrà trobar una selecció dels millors curris de Barcelona després d'una intensa investigació. 

 

Cartel curry 1


La participació d’AGT, en col·laboració amb el Brot i la seva xef Aina Martín, es concreta amb un curry verd thai de Pota Blava, verdures del Parc Agrari i arròs; i un curry persa Rogan Josh amb koftas de Pota Blava,  vedella,  llenties caviar i arròs. A més del producte estrella del Baix Llobregat, també hi seran presents altres verdures que converteixen a la comarca en un territori únic que ofereix una gastronomia local i de temporada amb productes de qualitat i que pot dialogar amb altres cultures del món a través de la cuina.


Dues preparacions amb Pota Blava entre 10 xefs que faran un viatge gastronòmic portarà als assistents a l'Índia, però també de Laos, Vietnam, Malàisia, Tailàndia o Pèrsia, a més d’alguna que una altra recepta creativa i fins a un clàssic alemany. 

Aquesta edició convertirà la Nau Bostik en un autèntic street food market que desbordarà d'aromes especiats i sabors d'altres latituds. També es podrà trobar zona per a menuts i jazz en directe by Pablo Martin 4tet.

ANTERIOR

AGT Baix estrena temporada gastronòmica amb el Parc Agrari del Baix Llobregat als peus

SEGÜENT

El Pota Blava, protagonista de la segona edició d'El Plat Favorit dels Catalans

Subscriu-te al butlletí i rebràs puntualment totes les nostres novetats
captcha