Agtbaix.cat - AGT Baix estrena temporada gastronòmica amb el Parc Agrari del Baix Llobregat als peus
Webs de l'AGT:

Notícies

Segueix tota l'actualitat de l'AGT

AGT Baix estrena temporada gastronòmica amb el Parc Agrari del Baix Llobregat als peus

Notícies Oct 03, 2017
AGT Baix estrena temporada gastronòmica  amb el Parc Agrari del Baix Llobregat als peus

L'Associació de Gastronomia i Turisme del Baix Llobregat (AGT) presenta en un acte a l’Hotel Hesperia Tower de L’Hospitalet les activitats que portarà a terme el 2017-2018, incidint molt més en una gastronomia de qualitat basada en els productes de temporada i del Parc Agrari.

 

El 28 de setembre ha marcat l’inici del curs d’AGT. Des dels seus inicis, l’entitat va fer una aposta que durant el curs 2017-2018 encara serà més forta, amb noves accions i més difusió dels restauradors i productors locals.

 

Més d’un centenar de pagesos, productors, institucions públiques i privades, periodistes, gastrònoms, xefs, s’han aplegat a la cúpula de l’Hotel Hesperia Tower per veure de primera mà una part important dels terrenys del Parc Agrari del Baix Llobregat i el seu encaix en un puzle urbanístic de primer ordre. Óscar Teruelo, president d’AGT ha incidit en la necessitat de preservar el territori del Parc Agrari, que genera un creixement més sostenible i una millora en la qualitat de vida de la comarca.

 

Presentacio Gastronomica AGT 2017 2018 28Set17 1

Presentacio Gastronomica AGT 2017 2018 28Set17 6

L’acte va comptar amb un públic vingut d’El Prat de Llobregat, Gavà, Cornellà, Sant Just Desvern, L’Hospitalet de Llobregat, Molins de Rei, Sant Joan Despí, Sant Vicenç dels Horts, Sant Boi i Barcelona, que va poder gaudir de la gastronomia de la comarca, el millor aparador de l’aposta que fa AGT. Fins a set xefs de diferents ciutats (Marimorena, El Mirador de Sant Just, La Masia Sánchez-Casal, El Brot, Major 36, Los Arcos, Hotel Hesperia Tower) i dues entitats de caràcter social (Espigoladors i Cuina Justa) va explicitar a través de l’oferta les possibilitats d’una gastronomia local i de qualitat basada en el territori. Entre Pota Blava, pebrots i tomàquets es va moure els paladars dels assistents.

 

Presentacio Gastronomica AGT 2017 2018 28Set17 5 Presentacio Gastronomica AGT 2017 2018 28Set17 8

L’AGT va deixar clar en l’acte que l’horta del Baix Llobregat i la seva gastronomia, amb un turisme sostenible, tenen futur a la comarca i la perifèria de Barcelona, un territori que serà una festa de la mà de l’entitat i les institucions, patrocinadors, pagesos, restauradors... Les primeres cites de l’AGT estan a la cantonada! Tapes del Món (7-8 d’octubre), QuintoTapa Pota Blava (11 d'octubre-1 de novembre), Fira Tapa Sant Vicenç dels Horts (28 i 29 d’octubre, QuintoTapa Cornellà (26 octubre-12 novembre). I tot el que vindrà!

 

ANTERIOR

La 3a. edició de Tapes del Món torna a treure al carrer L’Hospitalet més multicultural

SEGÜENT

El Pota Blava deixarà la seva empremta amb un Eat Street dedicat al curry. Arriba #CurryWars!

Subscriu-te al butlletí i rebràs puntualment totes les nostres novetats
captcha