Agtbaix.cat - La 3a. edició de Tapes del Món torna a treure al carrer L’Hospitalet més multicultural
Webs de l'AGT:

Notícies

Segueix tota l'actualitat de l'AGT

La 3a. edició de Tapes del Món torna a treure al carrer L’Hospitalet més multicultural

Notícies Set 18, 2017
La 3a. edició de Tapes del Món torna a treure al carrer L’Hospitalet més multicultural

El Festival es consolida i transforma el Districte Cultural L’H en un espai gastronòmic i cultural

 

Bolívia, Colòmbia, Perú, Marroc, Mèxic, Síria, Veneçuela, ompliran de sabors i gastronomia de qualitat la 3a edició de Tapes del Món, que arribarà els propers 7 i 8 d’octubre al Districte Cultural de L’Hospitalet. També s’afegiran a la festa gastronòmica plats orientals i un tast de restauradors de la ciutat. Novament, l’AGT (Associació de Gastronomia i Turisme del Baix Llobregat i L'Hospitalet), agafa la iniciativa del projecte treballant colze a colze amb l’Ajuntament de l’Hospitalet, i amb el patrocini de Moritz.

 

Gastronomia del món i cultura al carrer
La trobada serà l’excusa perfecte per conèixe’ns millor, tant els veïns i veïnes de diferents orígens i cultures de L’Hospitalet, com la resta de públic que s’apropi al c. Cobalto a omplir el carrer amb tacos mexicans, cous cous marroquins, arepas colombianes, causa peruana, o tajín i falafel sirià.
A més d’una proposta gastronòmica de luxe, la cultura serà protagonista. AGT torna a col·laborar amb el col·lectiu Contorno Urbano i TPK en una acció artística que durarà els dos dies de l’activitat i les associacions acabaran de posar la sal i el pebre a Tapes de Món, amb diferents activitats culturals dels països participants de l’esdeveniment que posarà al centre del món gastrònomic a l’Hospitalet.

 

El Districte Cultural, un espai a mida
La ubicació de Tapes del Món forma part de la voluntat de fer un projecte cultural més divers i potent, i que millor que fer-ho al Districte Cultural LH, un espai urbà on les arts, la cultura, el coneixement i la creativitat, els eixos principals. La gastronomia és cultura i el xup xup al mig d’aquest espai és el maridatge ideal.

ANTERIOR

11ª edición de la ruta gastronómica con Pota Blava · “¡Y no estaba muerto, estaba de QuintoTapa!” ·

SEGÜENT

AGT Baix estrena temporada gastronòmica amb el Parc Agrari del Baix Llobregat als peus

Subscriu-te al butlletí i rebràs puntualment totes les nostres novetats
captcha