Agtbaix.cat - “¡Y no estaba muerto, estaba de QuintoTapa!” · 11a edició de la ruta gastronòmica amb Pota Blava
Webs de l'AGT:

Notícies

Segueix tota l'actualitat de l'AGT

“¡Y no estaba muerto, estaba de QuintoTapa!” · 11a edició de la ruta gastronòmica amb Pota Blava

Notícies Oct 06, 2017
“¡Y no estaba muerto, estaba de QuintoTapa!” · 11a edició de la ruta gastronòmica amb Pota Blava

Els del QuintoTapa tornen! 39 participants, 61 tapes i molta parranda! L’AGT arrenca temporada al Prat amb la seva ruta més potent i que té en el Pota Blava el seu protagonista. De l’11 d'octubre a l’1 de novembre torna una de les rutes gastronòmiques catalanes més important, que compta amb el suport de l’Ajuntament del Prat.
    
La tardor comença gastronòmicament amb bon ritme i molt sabrosón: amb el permís del mestre Peret, el Pota Blava es posarà rumbero de l’11 d’octubre i l’1 de novembre. Torna la 11a edició del QuintoTapa amb més força que mai: volem que el Pota Blava recorri tots els bars i restaurants del Prat en forma de tapa, i també estarem present a L´Hospitalet i Barcelona.
I per què serà el millor QuintoTapa Pota Blava? Simple: tenim un producte de primera al costat de casa i uns restauradors de Champions Leage rere fogons amb unes propostes que aixecaran la libido a més d'un, després de vendre més de 70.000 tapes a la ruta Pota Blava 2016.

 

El QuintoTapa, de parranda

L’edició del 2017 del QuintoTapa estarà al carrer durant 22 dies. Amb 39 participants i 61 tapes, l’activitat estarà present a l’Eat Street i el Mercat de la Terra de Barcelona durant el mes d’octubre. Durant tots els dissabtes de l’activitat, els participants del Mercat de Plaça Blanes sortiran de les seves paredes per oferir les seves propostes i una Food Truck traurà el cap, també els dissabtes, al Mercat de Pagès del Prat. I dos dels participants de la ruta seran de L’Hospitalet, a més de la Cerveseria de la Fàbrica Moritz de Barcelona, amb un Pota Blava que travessa fronteres constantment.

 

El Pota Blava, un producte de primera

Si ens posen bec a bec davant del Pota Blava, és fàcil detectar que no és un pollastre normal: no per casualitat va ser el primer pollastre amb IGP de l'Estat. I perquè tenen tant sex-appeal? Un plomatge viu, una cresta amb 5 o 6 puntes, i unes cuixes sense plomes i allargades amb un color blau pissarrós. El resultat: paladars en orgasme en tastar-lo amb la seva carn fina i melosa, un gust i sabor persistents, rica en proteïnes i pocs greixos.
Continua la proposta de la tapa Pota Blava (de 3,5 €) i la tapa de la casa (de 2,5 €) amb un Quinto Moritz, a més de poder gaudir de les propostes amb vins DO Penedès.  I els tapaports plens de segells dels restauradors participants, que podran optar a un munt de premis.

 

El Pota Blava és sexy... però #elPrat també
I tot el que hi ha al voltant del QuintoTapa al Prat és sexy. La seva gastronomia i també la ciutat que acull aquesta república agrària: ens col·loca al mapa i és l’excusa per ensenyar una de les ciutats molones del Baix Llobregat, amb uns espais naturals i un Parc Agrari que són l'enveja d'altres municipis. Amb el QuintoTapa no només fem ballar el paladar, sinó també el territori.

ANTERIOR

AGT participa en les Jornades 'Societat civil, alimentació i ciutats sostenibles'

SEGÜENT

11ª edición de la ruta gastronómica con Pota Blava · “¡Y no estaba muerto, estaba de QuintoTapa!” ·

Subscriu-te al butlletí i rebràs puntualment totes les nostres novetats
captcha