Agtbaix.cat - La perifèria gastronòmica es posa elegant per rebre la nova temporada
Webs de l'AGT:

Notícies

Segueix tota l'actualitat de l'AGT

La perifèria gastronòmica es posa elegant per rebre la nova temporada

Notícies Ago 07, 2017
La perifèria gastronòmica es posa elegant per rebre la nova temporada

L'Associació de Gastronomia i Turisme del Baix Llobregat presenta la traca gastronòmica que preparem pel 2017-2018

 

L'Associació de Gastronomia i Turisme del Baix Llobregat (AGT) està preparant per a la pròxima temporada una bona traca que farà del Baix Llobregat i la perifèria de Barcelona una festa gastronòmica.

La pólvora d'un dels dinamitzadors més potents de la perifèria està clara: apostar per la gastronomia de qualitat basada en el producte local i de temporada, amb un protagonisme essencial del Parc Agrari del Baix Llobregat. Els QuintoTapa, Jornades Gastronòmiques, Fira Tapes són les eines perquè tomàquets, Pota Blava, Espàrrecs de Gavà, Carxofa prat, Calçots del Parc Agrari,  carns i formatges ecològics,... estiguin als paladars dels comensals d'un munt de territoris que s'apropen al Baix Llobregat i L'Hospitalet per gaudir de l'horta i el turisme de la comarca.

La reguera de pólvora de la traca d'AGT s'amplia la nova temporada: a les ciutats d'El Prat de Llobregat, Gavà, Cornellà, Sant Just Desvern, L’Hospitalet de Llobregat, Molins de Rei, Sant Joan Despí, Sant Boi de Llobregat i Barcelona, s'uneix amb força Sant Vicenç dels Horts, que donarà el tret de sortida dels QuintoTapa durant la nova temporada.

El dijous 28 de setembre l´AGT presentarà totes les activitats que organitza en col·laboració amb Ajuntaments, patrocinadors (Moritz i D.O. Penedès) i associacions de comerciants, en un lloc emblemàtic: la cúpula de l'Hotel Hesperia Tower, amb el Parc Agrari, la comarca del Baix Llobregat i L'Hospitalet als peus dels assistents.

Voleu encendre amb AGT la metxa gastronòmica de què tothom parlarà?

 

ANTERIOR

El “Pobre de mí” tanca l'edició més espectacular de Sant Pollín!

SEGÜENT

AGT participa en les Jornades 'Societat civil, alimentació i ciutats sostenibles'

Subscriu-te al butlletí i rebràs puntualment totes les nostres novetats
captcha