Agtbaix.cat - La Bonaigua es corona amb el primer premi del QuintoTapa Sant Just
Webs de l'AGT:

Notícies

Segueix tota l'actualitat de l'AGT

La Bonaigua es corona amb el primer premi del QuintoTapa Sant Just

Notícies Mai 24, 2017
La Bonaigua es corona amb el primer premi del QuintoTapa Sant Just

El Ravioli de bacallà & samfaina del Parc Agrari al carbó és la tapa que més vots populars va rebre 

El Parc Agrari del Baix Llobregat. Amb aquesta premissa van treballar tots els restauradors del QuintoTapa Sant Just Desvern en la primera edició d'aquest esdeveniment a la ciutat, celebrat del 20 d'abril a 7 de juny. Suposa una aposta pels productes de proximitat i Km0 que arriba a Sant Just Desvern, tal com ja ho han fet a altres poblacions de la comarca Baix Llobregat.

 

La Bonaigua va fer aquesta aposta amb el seu ravioli de bacallà & samfaina del Parc Agrari al carbó, que va guanyar el premi a la millor tapa de QuintoTapa per vot popular. L'equip de cuina del restaurant va rebre el diploma el passat 23 de maig a Cuina Miracle, segon classificat i que va cedir el seu espai en un acte que va ser una oportunitat de retrobament de l'equip de restauradors i institucions. 

Altres dos restaurants van rebre també una distinció per part de l'organització. Es tracta Cuina Miracle i Brot, que van quedar en segon i tercer lloc respectivament.

 Cuina Miracle va servir un garrí amb textures del Parc Agrari, mentre que el Brot, va oferir un taco Eco & Km0 (taco de vedella ecològica de la Cerdanya amb verdures del Parc Agrari, espècies mexicanes i pa de tortilla)

.

 

Més de 27.000 tapes són el testimoni que l’aposta revolucionària pel producte Km0 del Baix Llobregat és una realitat que forma part de l'economia i la vida de la comarca.
L’activitat, organitzada per l’Associació de Gastronomia i Turisme i l’Ajuntament de Sant Just Desvern, va ocupar els 21 bars i restaurants de la ciutat durant divuit dies intensos. El QuintoTapa va omplir els plats i les cuines dels restauradors de Carxofa Prat, porros, carbassó o carns ecològiques.

ANTERIOR

El restaurant L'Ermita del Brugués rep el premi GastroGavà a la millor tapa

SEGÜENT

7 de Julio y Sant Pollín! Resta un mes per a la festa més freaky i familiar del Baix Llobregat

Subscriu-te al butlletí i rebràs puntualment totes les nostres novetats
captcha