Agtbaix.cat - AGT participa de l'acte d’agraïment a les entitats i empreses participants a El Prat Solidari 2016 - 2017
Webs de l'AGT:

Notícies

Segueix tota l'actualitat de l'AGT

AGT participa de l'acte d’agraïment a les entitats i empreses participants a El Prat Solidari 2016 - 2017

Notícies Mai 19, 2017
AGT participa de l'acte d’agraïment a les entitats i empreses participants a El Prat Solidari 2016 - 2017

Com cada any, l'entitat fa una aportació al projecte solidari, que aquest any se centra en donar resposta a la greu crisi humanitària de persones refugiades

 

El 19 de maig es va organitzar a les Cases d'en Puig un acte d’agraïment a les entitats, col·lectius i empreses que han col·laborat en el desenvolupament del projecte El Prat Solidari 2016 - 2017 de “Suport i Salvament de les Persones refugiades”. L'AGT col·labora novament amb una aportació econòmica que s'obté del FiraTapa Pota Blava i Carxofa Prat (0,10 cm per cada tiquet de 4 tapes i 2 begudes). A més, aquest any s'afegeix l'aportació de Moritz, que durant el QuintoTapa Pota Blava aportant 1€ per cada hashtag #ElPratRefugiats que es va pujar a Twitter. En total, seran 500 euros d'aportació.

L'Associació de Gastronomia i Turisme col·labora activament en els seus projectes amb iniciatives socials, fent aportacions amb recursos econòmics i humans, a més d'implicar-se activament a l'economia local de les ciutats on actua, generant sinèrgies amb el comerç local, la indústria, la pagesia, joves emprenedors i creadors, etc.

A més, l’ADN de l’AGT i els seus principis fundacionals defensen una economia justa, solidària, responsable, i sostenible, per tant la integració en l’àmbit laboral de les persones en riscs d’exclusió social és en els eixos de la nostra activitat.

Durant l'acte es va fer una menció especial a Proactiva Open Arms i a Caminando Fronteras, les dues entitats a través de les quals s’ha dut a terme aquest projecte de ciutat i que han estat dirigint diversos programes d’ajuda a Grècia, Turquia, Líbia i Algèria, i a les fronteres de Ceuta i Melilla, respectivament.

El projecte durant el pròxim curs vol continuar donant resposta a la greu crisi humanitària de persones refugiades a les fronteres del sud i de l’est de l’Europa mediterrània i a les persones  obligades a fugir per culpa de guerres i persecucions de l’Àfrica i del Pròxim Orient.

 

ANTERIOR

El QuintoTapa #Km0 Sant Just Desvern supera les 27.000 tapes en la seva primera edició

SEGÜENT

El restaurant L'Ermita del Brugués rep el premi GastroGavà a la millor tapa

Subscriu-te al butlletí i rebràs puntualment totes les nostres novetats
captcha