Agtbaix.cat - El QuintoTapa #Km0 Sant Just Desvern supera les 27.000 tapes en la seva primera edició
Webs de l'AGT:

Notícies

Segueix tota l'actualitat de l'AGT

El QuintoTapa #Km0 Sant Just Desvern supera les 27.000 tapes en la seva primera edició

Notícies Mai 12, 2017
El QuintoTapa #Km0 Sant Just Desvern supera les 27.000 tapes en la seva primera edició

Superant les expectatives inicials, la ruta de la tapa #Km0 tanca amb èxit entre clients i restauradors.

Primera edició del QuintoTapa Sant Just i sembla que no serà l’última, després de l’èxit de l’activitat que es va desenvolupar del 20 d’abril al 7 de maig. Més de 27.000 tapes són el testimoni que l’aposta revolucionària pel producte Km0 del Baix Llobregat és una realitat que forma part de l'economia i la vida de la comarca.
L’activitat, organitzada per l’Associació de Gastronomia i Turisme i l’Ajuntament de Sant Just Desvern, va ocupar els 21 bars i restaurants de la ciutat durant divuit dies intensos. El QuintoTapa va omplir els plats i les cuines dels restauradors de Carxofa Prat, porros, carbassó o carns ecològiques.
El QuintoTapa Sant Just Desvern és una acció que ha posicionat la població del Baix Llobregat com a zona dinamitzadora de la cuina que respecta el producte de Km0 a Catalunya. La ruta gastronòmica va descobrir propostes de qualitat, a més de mostrar els atractius turístics de Sant Just Desvern.

 

Final de Festa del QuintoTapa a la Festa del Comerç amb 2100 tapes
El 7 de maig es va organitzar el FiraTapa Sant Just Desvern entorn a la Festa del Comerç de Sant Just, una activitat organitzada per l'Associació Dona i Empresa, i Desvern Comerç i Empresa, amb el suport de l'Ajuntament. Diferents participants del QuintoTapa van oferir les seves tapes en un espai que també va albergar activitats per als infants, música, i cultura popular. Més de 2100 tapes es van servir durant tot el dia, amb el protagonisme que els restauradors de Sant Just han atorgat al producte de proximitat i de temporada.

 

El Restaurant La Bonaigua aconsegueix el primer premi a la tapa popular
Després de comptabilitzar els vots recollits durant la ruta ja tenim guanyador: Ravioli de bacallà & samfaina del Parc Agrai al carbó, s’alça amb el premi a la millor tapa per vot popular del QuintoTapa Sant Just Desvern. Al podi pugen Cuina Miracle, amb el seu garrí amb textures del Parc Agrari, i el tercer lloc queda reservat pel Brot amb un taco Eco & Km0. Finalment, el premi al millor cambrer/a és pel Francisco Infante, del Bar del Mercat.

 

VOT POPULAR
1. Restaurant La Bonaigua: Ravioli de bacallà & samfaina del Parc Agrari al carbó (81 vots)
2. Cuina Miracle: Garrí amb textures del Parc Agrari (49 vots)
3. Brot: Taco Eco & Km0 (Taco de vedella ecològica de la Cerdanya amb verdures del Parc Agrari, espècies mexicanes i pa de tortilla (43 vots)
4. Toc Personal: Wrap de pollastre (Wrap farcit de pollastre amb ceba del Parc Agrari, guacamole i maionesa) (40 vots)
5. Granja Carbonell: Trinxat de Sant Just (Trinxat de porros del Parc Agrari amb cansalada, botifarra negra i trompetes de la mort  (37 vots)

 

MILLOR CAMBRER/A
1. El Bar del Mercat: Francisco Infante (72 vots)
2. Restaurant La Bonaigua: Sònia Serrano (43 vots)
3. Cuina Miracle: Joan Targarona (33 vots)

ANTERIOR

Ermita de Brugués obté el primer premi a la tapa popular de GastroGavà

SEGÜENT

AGT participa de l'acte d’agraïment a les entitats i empreses participants a El Prat Solidari 2016 - 2017

Subscriu-te al butlletí i rebràs puntualment totes les nostres novetats
captcha