Agtbaix.cat - Més de 2100 tapes #Km0 acompanyen la Festa del Comerç de Sant Just
Webs de l'AGT:

Notícies

Segueix tota l'actualitat de l'AGT

Més de 2100 tapes #Km0 acompanyen la Festa del Comerç de Sant Just

Notícies Mai 10, 2017
Més de 2100 tapes #Km0 acompanyen la  Festa del Comerç de Sant Just

El FiraTapa Sant Just serveix per acomiadar el QuintoTapa Sant Just Desvern · Km0, que s'ha convertit en tot un fenomen social a la ciutat.

“La primavera el comerç altera”. Així motivaven als ciutadans de Sant Just tota la sèrie d'activitats que es van organitzar el 7 de maig entorn a la Festa del Comerç de Sant Just, una activitat organitzada per l'Associació Dona i Empresa, i Desvern Comerç i Empresa, amb el suport de l'Ajuntament.

Una vintena de parades d'establiments comercials de Sant Just Desvern es van donar cita al parc de Joan Maragall. Era la primera activitat organitzada per l'Associació de Comerciants Sant Just, recentment creada: l'objectiu d'aquesta festa era dinamitzar el comerç local i apropar-lo a la ciutadania en una jornada festiva i lúdica.

Paral·lelament, es va desenvolupar el FiraTapa Sant Just, on diferents participants del QuintoTapa van oferir les seves tapes en un espai que també va albergar activitats per als infants, música, i cultura popular. Més de 2100 tapes es van servir durant tot el dia, amb el protagonisme que els restauradors de Sant Just han atorgat al producte de proximitat i de temporada.

La cita va servir per posar un punt i final espectacular a un QuintoTapa que s'ha convertit en un veritable fenomen social entre restauradors i públic de Sant Just Desvern i les ciutats més properes, que han gaudit d'una gastronomia de qualitat basada en productes i temporada del Parc Agrari del Baix Llobregat.

ANTERIOR

13.252 tapes servides a GastroGavà, la converteixen en la referència de les fires gastronòmiques amb producte local

SEGÜENT

Ermita de Brugués obté el primer premi a la tapa popular de GastroGavà

Subscriu-te al butlletí i rebràs puntualment totes les nostres novetats
captcha