Agtbaix.cat - La Festa de la Carxofa Prat conclou amb el FiraTapa #CarxofaPrat
Webs de l'AGT:

Notícies

Segueix tota l'actualitat de l'AGT

La Festa de la Carxofa Prat conclou amb el FiraTapa #CarxofaPrat

Notícies Abr 15, 2017
La Festa de la Carxofa Prat conclou amb el FiraTapa #CarxofaPrat


Els dies 21, 22 i 23 d’abril, a la Plaça Blanes del Prat de Llobregat, l’AGT [Associació de Gastronomia i Turisme] i l'Ajuntament del Prat organitzen el FiraTapa Carxofa Prat 2017, la festa que simbolitza l’arribada de les darreres Carxofa Prat de la temporada.

 

Quarta edició i continua sent una referència de les iniciatives que s’han anat fent durant els mesos de març i abril amb la Festa de la Carxofa Prat: el Març Gastronòmic, l´Escarxofa & Jazz, la Carxofada Popular i el Quinto Tapa Carxofa Prat. Un preludi així es mereix una festa com la que sempre s’organitza amb el Fira Tapa Carxofa Prat.

L’esdeveniment reunirà a 13 restauradors del Prat, implicats en la dinamització gastronòmica de la ciutat, que s’han proposat el repte de sorprendre’ns amb una mostra de les possibilitats gastronòmiques que ofereix aquesta verdura, la reina dels cultius del Parc Agrari del Baix Llobregat.

Des d’un Bao Bun amb Carxofa Prat, passant per un TacoXofa fins a uns calamarcets amb Carxofa Prat. En total, més de 25 tapes (13 de Carxofa Prat i 12 amb l’especialitat de cada restaurador) que fan del FiraTapa una gran festa gastronòmica.

L’espai és un punt de trobada de la cultura de la ciutat amb música en directe, Castellers del Prat, Batucada, Mercat de Pagès, activitats infantils.. pensat per acollir de manera festiva a veïns del Prat i amants d’aquest producte de tota l’Area Metropolitana de Barcelona en una trobada que espera superar les 9.000 mil tapes venudes a l’edició de 2016.

Com arribar: Recomanem el transport públic (Metro L9, Bus o Tren) i la bicicleta, per sobre del transport privat.

Funcionament: Tiquets 11 € • 4 tapes + 2 begudes // Tiquets 3,5 € • 1 tapa + 1 beguda

 

 

Organitza: Associació de Gastronomia i Turisme (AGT) i l´Ajuntament del Prat

Patrocinador: Cerveses Moritz Barcelona

Col·laboren: Rúbrica Produccions, Viu El Prat, Uiku

ANTERIOR

El Març Gastronòmic tanca amb gairebé 5000 menús de Pota Blava i Carxofa Prat venuts en 32 restaurants

SEGÜENT

Presentació 64ª Fira de l´Espàrrec de Gavà al Mercat de la Terra Barcelona

Subscriu-te al butlletí i rebràs puntualment totes les nostres novetats
captcha