Agtbaix.cat - El Març Gastronòmic tanca amb gairebé 5000 menús de Pota Blava i Carxofa Prat venuts en 32 restaurants
Webs de l'AGT:

Notícies

Segueix tota l'actualitat de l'AGT

El Març Gastronòmic tanca amb gairebé 5000 menús de Pota Blava i Carxofa Prat venuts en 32 restaurants

Notícies Abr 05, 2017
El Març Gastronòmic tanca amb gairebé 5000 menús de Pota Blava i Carxofa Prat venuts en 32 restaurants

• L'activitat es consolida a les vuit ciutats participants del Baix Llobregat i a Barcelona


• El client de la comarca ha conegut més a fons les virtuts gastronòmiques del producte local


• Augmenta el client de fora [50%] per sobre del client local

 

El Març Gastronòmic, les VIII Jornades Gastronòmiques del Pota Blava, la Carxofa Prat i els productes del Parc Agrari del Baix Llobregat, han tornat a fer un pas endavant: els 32 restaurants participants en l'edició 2017 han arribat gairebé als  5000 menús venuts durant 30 dies.


Les jornades, que van concloure el passat diumenge 2 d'abril, han realçat el treball conjunt que s’està duent a terme entre productors del Parc Agrari del Baix Llobregat i restauradors de la comarca amb l’objectiu de donar valor a dos productes únics: el Pota Blava i la Carxofa Prat. El Març Gastronòmic s’ha convertit en un dels pilars d’una revolució gastronòmica, basada en la filosofia Slow Food, sense precedents al Baix Llobregat.


Restauradors participants del Març Gastronòmic han transmès a l'organització la sorpresa per part del client forani de la qualitat d'un producte com el Pota Blava, el primer pollastre amb IGP de l'Estat. En aquest sentit, s’ha confirmat la tendència del creixement del client de fora (tant de Barcelona com de l'àrea metropolitana), que ha superat d’un 50% al client local.


L'èxit és fruit del creixement del nombre de restauradors inscrits (32 participants, xifra rècord) i del salt qualitatiu en l'oferta gastronòmica d’enguany, tant al Prat (la “capital” històrica de les jornades durant vuit edicions) com als restaurants de Barcelona, Gavà, L'Hospitalet, Molins de Rei, Sant Boi, Sant Joan Despí, Sant Just Desvern i Sant Vicenç dels Horts, vertebrant d’aquesta manera el territori en l’àmbit del turisme gastronòmic.


Les jornades, organitzades conjuntament per l’Ajuntament del Prat i l’Associació de Gastronomia i Turisme del Baix Llobregat [AGT] han aconseguit dinamitzar novament els actius del territori de manera sostenible i compromesa.

ANTERIOR

El QuintoTapa porta el Parc Agrari als bars i restaurants de Sant Just Desvern

SEGÜENT

La Festa de la Carxofa Prat conclou amb el FiraTapa #CarxofaPrat

Subscriu-te al butlletí i rebràs puntualment totes les nostres novetats
captcha