Agtbaix.cat - El QuintoTapa porta el Parc Agrari als bars i restaurants de Sant Just Desvern
Webs de l'AGT:

Notícies

Segueix tota l'actualitat de l'AGT

El QuintoTapa porta el Parc Agrari als bars i restaurants de Sant Just Desvern

Notícies Abr 06, 2017
El QuintoTapa porta el Parc Agrari als bars i restaurants de Sant Just Desvern

La 1a edició de la ruta arriba al municipi amb l’aposta pel producte local i de temporada

 

Entre el 20 d’abril i el 7 de maig, el calçot, la Carxofa Prat, la patata o els productes ecològics de Km0 aterraran a les taules de Sant Just Desvern per ser protagonistes del QuintoTapa Sant Just Desvern #Km0. Aquesta primera edició ha estat iniciativa de l’Ajuntament de Sant Just Desvern i l'Associació de Gastronomia i Turisme (AGT)


El Parc Agrari a taula en format tapa

Com passa en altres ciutats, el QuintoTapa aposta per continuar donant protagonisme als pagesos i els seus productes arrelats al Parc Agrari del Baix Llobregat. I la seva ona expansiva arriba ara a una nou poble del Baix Llobregat: Sant Just Desvern. Les 21 persones restauradores del municipi que participen en la primera edició han acceptat el repte d’AGT i l’Ajuntament de posar les seves millors armes gastronòmiques sobre la taula per fer creacions originals i gustoses amb els productes de temporada i de proximitat de la comarca.

La ruta serà excusa per descobrir els atractius turístics del municipi de Sant Just Desvern, tot fent un recorregut gastronòmic basat en el producte local del Parc Agrari del Baix Llobregat, i participar de les diferents activitats que se celebren aquesta primavera: QuintoTapa, Sant Jordi, Festa del Comerç, Territori Special, Festa de la Pau i Divendres als parcs.

Premis amb segell de Sant Just Desvern

Durant la ruta, es podran degustar la tapa Km0 (3 €) i la tapa de la casa (2,5 €) amb un Quinto Moritz. El premi gros tindrà al comerç local com a protagonista: visitant les dues zones de la ruta es podrà optar, omplint el Tapaport Or, a un premi d’un xec regal de 400 € per consumir als establiments adherits a les associacions de comerciants de Sant Just Desvern. També hi haurà premi per al Tapaport Argent, la fotografia d’Instagram i al millor cambrer o cambrera.

Organitza: L´Associació de Gastronomia i Turisme del Baix Llobregat (AGT) i L´Ajuntament de Sant Just Desvern · Patrocinador: Moritz Barcelona

Col·laboren: Desvern. Comerç i Empresa • Dona i Empresa Sant Just Desvern • Ràdio Desvern

Facebook: facebok.com/agtbaix • Twitter @agtbaix • Instagram @quintotapa

ANTERIOR

El QuintoTapa torna per "encarxofar" els bars i restaurants del Prat!

SEGÜENT

El Març Gastronòmic tanca amb gairebé 5000 menús de Pota Blava i Carxofa Prat venuts en 32 restaurants

Subscriu-te al butlletí i rebràs puntualment totes les nostres novetats
captcha