Agtbaix.cat - Més de 55.000 tapes al QuintoTapa L’Hospitalet atorgen l’ADN km0 a la ciutat
Webs de l'AGT:

Notícies

Segueix tota l'actualitat de l'AGT

Més de 55.000 tapes al QuintoTapa L’Hospitalet atorgen l’ADN km0 a la ciutat

Notícies Mar 29, 2017
Més de 55.000 tapes al QuintoTapa L’Hospitalet atorgen l’ADN km0 a la ciutat

Aquesta 4a edició supera les tapes servides en l’edició 2016 i és una demostració més que apostar per la qualitat gastronòmica amb producte de proximitat té bons resultats.

 

Del 9 al 26 de març s’han servit un total de 55.000 tapes amb producte de Km0 als bars i restaurants de L’Hospitalet, incloent els barris de Santa Eulàlia, Centre, Sant Josep, Gran Via Sud i Collblanc. Un total de 35 restauradors han donat protagonisme en els seus plats al producte de local i de temporada.

 

El QuintoTapa L´Hospitalet 2017 s’uneix a l’èxit d’altres iniciatives econòmiques de la ciutat com L’Hospitalet Experience durant el mes de febrer, una serie d’accions que potencien el vincle que té la ciutat amb la cultura i la gastronomia.

 

Entre aquestes accions, cal destacar la primera edició a la ciutat del Barcelona Beer Festival del passat cap de setmana, i on l’AGT va col·laborar organitzant un Show Cooking amb les millors tapes de la ruta. Els blocaires gastronòmics Baco y Boca, Blog Hedonista, Loulou López i Los Foodistas van escollir les tres millors tapes basades en el producte del Parc Agrari. La tapa Fondant de Carxofa Prat, calçots & Pota blava, de l’Hotel Santos Porta Fira va ser la guanyadora. Al segon lloc, Establiments Planes amb Atalaya de Pota Blava amb gírgoles, mango al curry, pinya caramel·litzada i un toc de la seva pròpia salsa. I finalment, el tercer lloc va ser per Mug restaurant amb Calçotada all’italiana amb Carxofa Prat.

 

L’Associació de Gastronomia i Turisme del Baix Llobregat i L’Hospitalet [AGT], amb el suport de l’Ajuntament de L’Hospitalet conclou aquesta quarta edició amb la mateixa filosofia de sempre: la dinamització del territori amb  una aposta per la gastronomia Km0 de qualitat.

 

Organitza: Associació de Gastronomia i Turisme de L´Hospitalet i Baix Llobregat
Amb el suport: Ajuntament de L'Hospitalet  Patrocinador: Moritz Barcelona
Col·laboren: Viu L'Hospitalet, Baco y Boca, Hospi Gastro, Divinos Sabores, Yummy Bcn
+ Informació: www.quintotapa.cat • Facebook: .com/agtbaix • Twitter @agtbaix • Instagram @quintotapa

ANTERIOR

El Pota Blava corona les millors tapes del QuintoTapa L'Hospitalet 2017 al Show Cooking del Barcelona Beer Festival

SEGÜENT

El QuintoTapa torna per "encarxofar" els bars i restaurants del Prat!

Subscriu-te al butlletí i rebràs puntualment totes les nostres novetats
captcha